8 mei 2017 Jaargang 16-17 nummer 7

JO11-4 kampioen!

Na een zinderende wedstrijd tegen SDO '39 JO11-2 kroonden onze helden van JO11-4 zich op 22 april zich als trotse kampioenen. Het feest duurde zo lang dat de foto's en het verslag de vorige editie van het Jeugdblogske niet gehaald hebben. Nagenieten is echter zo leuk dus bij deze een verslag en de foto's.

JO11-4 helden proficiat!

Het verslag:
De spanning was van de gezichten af te lezen van de spelers van de E4 voor de wedstrijd. De eerste tien minuten konden ze niet lekker in de wedstrijd komen en kwamen ze op een 0-1 achterstand. Maar dankzij het zeer goede keepers werk van Tim werd deze achterstand niet groter. Net voor rust maakte Sjors de gelijkmaker en begonnen ze er weer in te geloven. Na de rust begonnen ze hun ritme te vinden en zorgde Rachid voor de 2-1. Achter werd alles dicht gehouden door Stein en Youri. Toen kwam Mike na een geweldig aanval links voor de goal vrij en schoot hem met z’n linkse rechts boven in de hoek. Sten gaf na een passeer actie een voorzet op Tim en hij maakte de 4-1. En toen was er champagne de bekende douche scene en een geweldige taart.

DE WEDSTRIJD:
"In de kampioens wedstrijd kwamen we helaas te kort. ZSC de terechte winnaar."

LEUK VOORVAL:
"Jarno die toch meedoet met een ingepakte enkel."

3-3

"Na een goed begin en 2 goede kansen ongelukkig de 0-1 tegen, daarna in 5 min 2-1 door mooie goal van Chris en Tom scoort uit corner (met rechts) de 2-1 ruststand. Matig begin 2de helft en dus 2-3 achter. Mooiste moment van de middag was echter de "Bergkampiaanse" 3-3 van Ted Kaptheijns. Terechte einduitslag en daarmee eindigt de competitie, we hebben van jullie genoten mannen. Jeroen & Roland

PS: Theo zeer bedankt voor het vlaggen dit jaar."