Nieuws

Max Jansen: 'Steun van het trouwe publiek!'

www.bladella.nl
Na de verdienstelijke bekerwedstrijd tegen Best Vooruit wordt nu het vizier weer gericht op de competitie in 2F. De stand, met een 9e plek voor Bladella, oogt fraai maar die plek is erg breekbaar. 



Daarom is de wedstrijd tegen Marvilde, netjes op de vierde plaats, van belang. Kan Bladella de inzet van afgelopen dinsdag tegen Best weer in stelling brengen en daarmee de drie nodige punten in eigen huis houden? We vragen het aanvoerder Max Jansen.

Je was dinsdag voor het eerst aanvoerder van Bladella 1. Hoe heb je dat beleefd?
Inderdaad, dat was voor de eerste keer. De trainer vertelde het me in de wedstrijdbespreking. Uiteraard is het een hele eer om op mijn jonge leeftijd aanvoerder te zijn van het vaandelteam. 
 
Hoe kijk jij terug op die wedstrijd tegen Best Vooruit?
Ik denk dat we wel tevreden kunnen zijn, ondanks de uitschakeling via penalty’s. Best is een sterke eersteklasser. In het begin hadden we moeite met het hoge tempo. Later kwamen we beter in de wedstrijd en konden we met de counter gevaarlijk worden. 
 
Wat was positief, wat was negatief?
We hebben goed georganiseerd verdedigd: wij hebben we niet veel kansen weggegeven. We hebben steeds geprobeerd te ‘voetballen’. Het positiespel kwam een aantal keren goed uit de verf. Het was jammer dat we op het middenveld en in de aanval moeite hadden om de bal in bezit te houden. We zijn de bal na een verovering te snel kwijt. Dat moet beter.
 
Wat kan bij jou zelf beter?
Ik wil sterker worden in de opbouw. Als centrale verdediger wil ik meer scoren, ook al omdat ik mee naar voren ga met corners. Daar moet meer rendement uit komen. Ook moet ik als centrale verdediger mijn medespelers meer coachen. Genoeg verbeterpunten dus.
 


Heb je een beredeneerde prognose voor zondag?
Vorig seizoen speelden we twee goede wedstrijden tegen Marvilde. Het is een sterke ploeg maar ik denk niet dat we bang voor ze hoeven zijn. Tegen Haarsteeg en Best Vooruit hebben we laten zien dat we op de goede weg zitten. Daarbij spelen we thuis en hebben we de steun van het altijd trouwe Bladelse publiek! Ik voorspel een 2-0 overwinning. 

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven