Nieuws

Stellingen van de maand oktober

www.bladella.nl
Jawel hoor, drie leden van de selectie geven hun mening over drie stellingen. Altijd aardig om te lezen hoe anderen er over denken. 

Bart Hoeks, Frank Kaptheijns en Robbie van Beers hebben hun mening geformuleerd. De één heeft er heel weinig woorden voor nodig, de ander een heel verhaal. Maar boeiend om te lezen is het in elk geval.
 
 
   1. Het aantrekken van jeugdtalenten door een BVO moet de amateurverenging meteen veel geld opleveren.
 
Bart
Met deze stelling ben ik het niet eens. Het kost BVO’s veel geld om spelers op te leiden en het is lang niet zeker dat die het redden om echt prof te worden. De regel die er nu is vind ik wel goed. 
 
Robbie
Ik denk niet dat dit nodig is; bij een amateurvereniging voetbalt iedereen voor zijn/haar plezier en het is niet de bedoeling om daar geld mee te verdienen. Daarbij komt nog dat het niet zeker is dat deze talenten uiteindelijk het professionele voetbal halen en misschien zelfs wel terugkomen bij de vereniging. Zo krijgt de club een speler krijgt die een goede opleiding heeft gehad en van meerwaarde kan zijn.
 
Frank
Nee, we hebben het over “amateur”-verenigingen en dat houdt in dat die op een niet professionele basis werken.
 
2.   Donderdagavond is de clubavond. Bestuur en leden moeten moeite doen elkaar daar te ontmoeten.
 
Bart
Ik vind het jammer dat ‘de laatste donderdag van de maand’ niet meer gevierd wordt. Iedere donderdag is misschien een beetje teveel van het goede, maar één keer in de maand zou perfect zijn.
 
Robbie
Het is inderdaad zo dat het de laatste twee seizoenen een stuk minder druk is in de kantine, zowel op donderdag als op zondag. Het zou mooi zijn mocht het er in de nabije toekomst weer een stuk beter en gezelliger worden. Daar moeten zowel de leden als het bestuur werk van maken. Misschien kan er met wat meer muziek en een betere aankleding voor gezorgd worden voor een betere sfeer in de kantine. Tenslotte vind ik dat de verhoging van de prijzen in de kantine zeer negatief werkt. Het is te gek dat in een sportkantine net zo veel betaald moeten worden voor een biertje als in een gewone kroeg... Dit is denk ik mede de oorzaak dat de kantine sneller word ingeruild voor een gezelligere en sfeervolle kroeg.
 
Frank
Ja, absoluut!
 
 
3.   De transferperiode stopte pas op 1 september, toen de competities al waren begonnen. Dat moet niet kunnen!!
 
Bart
Het zou in ieder geval overal dezelfde datum moeten zijn. Er zijn nu landen die na 1 september nog spelers kunnen aantrekken, dat is niet eerlijk. Het liefst zou ik de datum, voor alle landen, net vóór het seizoen zien.
 
 
Robbie
Dit moet inderdaad niet kunnen. Doordat er nog allerlei mutaties kunnen plaatsvinden nadat de competitie al is begonnen, is het voor een coach lastig om aan de bouw van een vast team te beginnen. Misschien verliest hij nog één of twee belangrijke spelers aan het eind van de transferperiode en kan er geen vervanger meer worden aangetrokken. Dit kan weer gevolgen hebben voor de speelwijze omdat er nu een cruciale speler ontbreekt. Deze onzekerheid is lastig voor een coach en kan gemakkelijk worden opgelost door de transferperiode eerder open te gooien en deze een maand eerder te laten sluiten. Zo kan er vanaf aanvang van de competitie niemand meer vertrekken en er dus ook geen onzekerheid meer is.
 
Frank
Jawel, in de winterstop is er ook een transferperiode en die is ook midden in de competitie. Je moet ergens een grens trekken. 

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven