Nieuws

Beleidsplan Senioren: kompas voor de vereniging

www.bladella.nl
Tijdens de Algemene Ledenvergadering werd het ‘beleidsplan senioren 2012-2015’ gepresenteerd. Namens de VC overhandigde Joris Fiers aan voorzitter René Walenberg het eerste exemplaar.

Zeker weten dat leden en supporters van Bladella het zondag langs de lijn niet hebben over ‘beleidsplannen’.
En toch. Een sportverenigingen zonder ‘kompas’, zonder een richtinggevend document zal al heel snel wel het negatieve onderwerp worden van leden en supporters.
Veel meer dan u misschien denkt gaat het binnen een voetbalvereniging over visies en opvattingen. En omdat ook een voetbalvereniging mensenwerk is botsen die meningen en visies nogal eens.
Want, om een voorbeeld te noemen, hoe regel je de doorstroming van jeugdspelers naar de A selectie?
En op welke manier formuleren we een voetbalvisie voor onze club. En  hoe zorgen we er voor dat die visie binnen alle teams zijn vertaling krijgt op het voetbalveld? En misschien wel het meest belangrijke: wat doen we om te voorkomen dat wat we opschrijven een dode letter is. Want, zoals u weet, papier is geduldig.
 

Afgelopen vrijdag in de jaarvergadering van Bladella presenteerde Joris Fiers namens de ‘ Voetbalcommissie Senioren’  het ‘beleidsplan Senioren’. Naast Joris Fiers maken ook Toon van Gompel, Peter Hooijen en Frank Leermakers deel uit van deze commissie.
 
Het plan is door de commissie niet geschreven vanachter het bureau. Intensieve contacten met trainers, begeleiders en andere geledingen binnen Bladella zijn de basis van dit plan. Het beleidsplan senioren heeft dus bij de start binnen de vereniging een breed draagvlak.
De Jaarvergadering gaf zijn fiat aan het beleidsplan.
De Voetbalcommissie Senioren heeft een prima beleidsstuk afgeleverd, waar Bladella als vereniging alleen maar sterker van kan worden. Het is bovendien geen saai document. Integendeel, het is in prettig Nederlands geschreven.
Het Beleidsplan Senioren is via deze website, voor leden die ingelogd zijn, te downloaden.

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven