Nieuws

Verrassende ontwikkelingen in bekerpoule

www.bladella.nl
Na de 0-3 bekerwinst zondag in Reusel verloor een onmachtig Bladella de 2e poulewedstrijd met 0-1 thuis van een fris spelend Baardwijk.

Zoals bekend mag zijn wordt de eerste ronde om KNVB Districtsbeker gespeeld in poules van 4 ploegen. Bladella lootte tegen de vrienden van Reusel Sport, Baardwijk en St. Michielsgestel.

Afgelopen zondag speelde Bladella in Reusel en won die wedstrijd afgetekend met 0 – 3, terwijl St.Michielsgestel met 2 – 0 tegen Baardwijk aan het langste eind trok.
Afgelopen dinsdagavond ontving Bladella de geel/zwarten uit Baardwijk.

Deze 3e klassers uit Waalwijk lieten zich kennen als een jong, fris en heel behoorlijk spelend elftal dat zich geen moment liet imponeren door de Bladelse 2e klasser. Het werd een wedstrijd met wisselende kansen. Beide ploegen kregen mogelijkheden maar de uitblinkende doelmannen Paul Dijkmans voor Bladella en Patrick Coenen voor Baardwijk hielden met knappe reddingen hun doel schoon. Beste kans voor Bladella in de 1e helft was voor Roel Segers in de 20e minuut toen die alleen voor de doelman werd gezet.
Na de rust leek Bladella langzaam maar zeker de bovenliggende partij te gaan worden, maar dat was schijn. Het veldoverwicht van Bladella woog namelijk niet op tegen de levensgevaarlijke, snelle uitvallen van de technisch vaardige Baardwijkers.
Doelman Paul Dijkmans moest bij herhaling met geweldige reddingen zijn ploeg overeind houden en het was dan ook pijnlijk dat een verdedigingsfout, een paar minuten voor het einde, de oorzaak was van de 0 – 1 nederlaag. Een uitslag in de grootte van 3 – 3 of 4 – 4 had de spelverhoudingen beter weergegeven.

De eerste bekerronde kent nog een spannend einde. De andere wedstrijd in de poule St. Michielsgestel – Reusel Sport kende de verrassende uitslag 1 – 4 in het voordeel van de Reuselnaren, zodat alle ploegen in deze poule 3 punten hebben en komende zondag de beslissing valt, wie door kan gaan naar de 2e ronde van het KNVB-bekertoernooi.

Bladella ontvangt om 14.30u St. Michielsgestel, de ploeg die vorig seizoen, na een rampzalig seizoen met ‘dramatische’ gevolgen uit de 2e klasse degradeerde.

 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven