Nieuws

Zaterdag a.s.: Bekerfinale Heeze D1 - Bladella D1

www.bladella.nl
Komende zaterdag 12 mei om 10:00 uur speelt ons D1 in de bekerfinale tegen Heeze D1 op sportpark De Korze (Rood Wit) in Veldhoven. Een knappe prestatie van dit D-team!

Gaandeweg dit seizoen liet D1 steeds meer zien hoe je moet voetballen!

De resultaten van D1 bevinden zich in stijgende lijn en daarmee hebben ze zich uiteindelijk in de middenmoot kunnen nestelen. De tegenstander in de finale, RKSV Heeze, is de kampioen in die klasse en heeft door Bladella D1 al eens een lesje gehad in de uitwedstrijd door middel van een gelijkspel. Als we het verslag van trainer Jesper Soetens lezen over de thuiswedstrijd (helaas met 1-5 verloren) was het Heeze die Bladella toen een lesje in mentaliteit gaf…

Met dit team kunnen ze het de koploper ontzettend moeilijk gaan maken, als er door 11 man gestreden wordt. Passie en mentaliteit, dat lieten de mannen al zien tijdens de halve finale. Met 0-5 werd Oirschot Vooruit op eigen veld professioneel weggespeeld. En nu op naar de finale tegen RKSV Heeze D1, dat zich terecht tot kampioen kon kronen. Bladella was één van de weinige ploegen die deze kampioen dit seizoen drie helften lang lastig heeft kunnen maken. 
Drie helften met een gelijke stand (één helft werd dik verloren...) Beide teams staan natuurlijk op scherp om deze prijs binnen te halen. Succes jongens, geniet er van!!!

Mannen (coaches en voetballers), zet ‘m op in Veldhoven! Wij komen supporteren!



 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven