Nieuws

Bladella pakt puntje in laatste minuut

www.bladella.nl
De vraag vooraf was of Bladella zich tegen RKJVV definitief veilig kon spelen. Het tegenvallend 1-1 gelijkspel in Den Bosch gaf die zekerheid nog niet.

Wordt het toch nacompetitie? Vooraf was rechtstreeks degraderen zelfs nog mogelijk.
Met de meegereisde mascotte Anthony Daniel, gingen de Tipmast Boys van start, op een zeer slecht veld, met gras dat afgelopen week niet was gemaaid.



In een wat rommelige wedstrijd waar de belangen van niet verliezen voorop stond, werd er een matige eerste helft door beide partijen op de mat gelegd. Jeroen Schilders speelde na een blessure weer mee.
Bladella had het wat betere van het spel, maar RKJVV kreeg in de 9e minuut de eerste kans. Vrij voor de keeper schoot Eerhart de bal langs.



In de 20e minuut kreeg RKJVV een hoekschop toegewezen die door Bladella slecht werd uitverdedigd. De bal werd door een speler van RKJVV op doel geschoten, deze belande op de paal, de terug springende bal werd door Van Hassel knap ingekopt: 1-0. Bladella creëerde daarna wat kansen, maar door handelend optreden van de doelman van RKJVV bleven doelpunten uit. De stugge verdediging van de thuisclub gaf geen krimp.



Na rust was het spel beter, het werd naarmate de wedstrijd vorderde ook een stevig duel, Bladella moest scoren en RKJVV wilde kost wat kost de punten in Den Bosch houden. Het spel golfde op en neer, maar het fellere RKJVV kreeg de betere kansen.



In de 61e minuut moest doelman Peter Bons met een prima redding Bladella voor een grotere achterstand behoeden. Bladella was gevaarlijk met een kopbal van Jeroen Schilders maar ook deze was een prooi voor de keeper.
Naarmate het einde naderde werd de wedstrijd grimmiger, en moest de goed leidende scheidsrechter Henk Tempelaar handelend optreden. In blessuretijd scoorde RKJVV nog, maar op advies van de grensrechter werd deze afgekeurd.



In de allerlaatste minuut kreeg Bladella een hoekschop die via de rug van Roel Segers fortuinlijk in het doel verdween: 1-1. De vreugde bij de spelers, mascotte Anthony Daniel en de meegereisde supporters was groot.



Met ook de andere uitslagen in 2F blijft het in deze klasse, zowel boven als onderin, ongekend spannend.
Om niet afhankelijk te hoeven zijn van andere resultaten zal Bladella a.s. zondag, op de laatste speeldag, zelfs nog moeten winnen van St. Michielsgestel om nacompetitie te ontlopen.


 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven