Nieuws

Tevredenheidsonderzoek bij Bladella

www.bladella.nl
Het bestuur heeft aan René Coolen, van Bladella 3, en Marco van Herk toestemming gegeven om komende week de actieve seniorenleden een vragenlijst voor te leggen.

Daarin stellen ze vijf onderwerpen aan de orde waarbij ze de mate van tevredenheid bij die Bladella-leden willen toetsen.

René en Marco studeren aan de Economische Hogeschool Fontys in Tilburg. Zij hebben voor hun studie deze enquête gemaakt en willen die in de praktijk toetsen. Het bestuur van Bladella ziet de resultaten graag in om verbeteringen, waar nodig, te kunnen aanbrengen.

De vijf items die worden aangesneden zijn: de communicatie binnen de vereniging, het aanbod en de bediening in de kantine, de kwaliteit van de trainers en vrijwilligers en het gevoel van veiligheid zoals zij dat bij Bladella ervaren.

Zondag zijn René en Marco aanwezig om enquêteformulieren uit te reiken en er toelichting bij te geven. Verzoek, namens het bestuur, daaraan de medewerking te geven. Het zijn niet al te veel vragen waarop met een score van 1 tot 10 geantwoord kan worden. Niet al teveel tijd en moeite dus.

 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven