Nieuws

Afsluiting seizoen: terrasfist!

www.bladella.nl
Of de zon de temperatuur zondag weet te brengen tot aangenaam verpozen op het terras van De Smagtenbocht valt te betwijfelen. ‘Koud’ is de weersvoorspelling. Toch zal dat de feestambiance daar niet onder lijden…

Dit weekend spelen de seniorenteams (Bladella 1 uitgezonderd) hun laatste wedstrijd van het seizoen 2011/2012. Traditiegetrouw betekent dat een zeer feestelijke afsluiting! De drank staat koud, warm de happen, iedereen in allerbeste stemming en met ‘Feest in de tent’ op de draaitafel kent gezelligheid dan geen grenzen. Alle voorwaarden aanwezig voor een sfeervolle seizoensafsluiting.

Zaterdag al een voorproefje als B1 en B2 promotie weten binnen te halen. Zondag gaat de feestvreugde tot nog hogere regionen stijgen als Bladella 6 het kampioenschap weet binnen te halen. Als dan rond 18 uur de vaandeldragers ook nog eens aan kunnen sluiten met 3 punten in de tas, gaat het dak er helemaal af…



Supportersclub WFC organiseert weer een superloterij met een BITO-fiets als hoofdprijs. Ook aan de kids is gedacht, zij kunnen zich uitleven op het springkussen (met dank aan TJP) en natuurlijk in de SWABO voetbalcourt!

Fist ze!

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven