Nieuws

Gratis naar FC Eindhoven - Fortuna Sittard

www.bladella.nl
Komende maand staan wij van Bladella bij FC Eindhoven speciaal in de belangstelling. Bladella is ‘club van de maand’.

Om de band met de amateurverenigingen in de regio te versterken benaderen ze diverse amateurverenigingen en zijn wij volgende week vrijdag 20 april welkom in het stadion aan de Aalsterweg.

Die vrijdagavond speelt FC Eindhoven een thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. In de top van de Jupilerleague is nog van alles mogelijk dus wellicht wordt dit nog een hele belangrijke partij voor onze blauwwitte voetbalvrienden uit Eindhoven.

Alle leden van Bladella en de ouders van de jongste jeugdleden kunnen die wedstrijd gratis bezoeken. Bestuur en hoofdsponsor zijn welkom in de gezellige businessclub, de Jupiler Lounge en voor de spelers en begeleiders van het eerste elftal liggen kaarten klaar voor een bezoekje in het spelershome.

Jeugdspelers van de E en de D (22 in totaal) mogen deel uitmaken van de line-up waarmee ze voor de aanvang van de wedstrijd in de Bladella-kleuren het veld opgaan met de spelers van FC Eindhoven en Fortuna Sittard. Daarbij kunnen ze in de rust penalty’s schieten voor de penaltybokaal.

Al met al een onvergetelijke gebeurtenis dus daar in Eindhoven op vrijdagavond 20 april. Bespreek het met je teamgenoten, je leiders en je ouders en meld je aan vóór a.s. dinsdag 17 april. Er ligt een intekenlijst bij Harrie in de kantine en alle teams kunnen morgen (zaterdag 14 april) een teamlijst om aan te melden afhalen in het wedstrijdsecretariaat.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven