Nieuws

Zondag weer 'Feest in de Tent'...!?

www.bladella.nl
Het bestuur kijkt met een trots en een tevreden gevoel terug op de wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Reusel Sport, maar ook de entourage voor, tijdens en na de wedstrijd waren geweldig.

Ondanks het koude, maar gelukkig wel droge weer, waren de supporters van Bladella, Reusel Sport maar ook voetbalenthousiasten van buiten weer in grote getale aanwezig.



Zo’n 2000 toeschouwers, behalve die van Reusel, waren zeer tevreden over het resultaat van de wedstrijd en de getoonde inzet en passie door ons vaandelteam. Door dit resultaat heeft Bladella nog alles in eigen hand en dat betekent dat het goede resultaat tegen Reusel komende zondag tegen sc ’t Zand een vervolg moet krijgen.

Ik hoop dat onze supporters opnieuw de weg naar het sportpark weten te vinden om ons vaandelteam te ondersteunen. De technische Staf en spelers verdienen jullie ondersteuning.
Ik hoop natuurlijk op een goed resultaat zodat we opnieuw ook weer een gezellige derde helft tegemoet gaan. Bij een positief resultaat stelt het bestuur in ieder geval een vat bier beschikbaar voor de bezoekers van onze kantine om de goede stemming te continueren.



Ik bedank alle vrijwilligers die mede gezorgd hebben voor een prima dag en voor alle voorbereidingen die zijn getroffen om deze derby weer fantastisch te laten verlopen. Ook de spelers die zich in de derde helft ook nadrukkelijk manifesteerden zie ik zondag graag weer op het veld en op de after party in goede vorm weer terug.
Ik hoop jullie dus weer allemaal zondag op ons sportpark te mogen begroeten.

Namens het bestuur,
René Walenberg (voorzitter)

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven