Nieuws

Dirk Reijnders: 'Reusel voor de 2e keer pakken!'

www.bladella.nl
Zaterdag gaat het er om spannen. Welk van de teams, Bladella of Reusel Sport, zal na de wedstrijd naar boven kunnen kijken en welke van de twee ziet de degradatie dan echt naderen?

Zaterdag staat weer echt iets op het spel want iedere voetballer baalt vreselijk van degraderen en wil natuurlijk zo hoog mogelijk blijven spelen. Ook Dirk Reijnders, die er na een vervelende blessure weer bij is, wil dat laatste en geeft zijn kijk op ‘De derby van de Kempen’.

‘Bladella voetbalt redelijk maar de afwerking faalt’? Klopt dat?

Dat is dit jaar helaas wel de realiteit. Voetballend komen we niet echt te kort in deze klasse, als iedereen fit is tenminste. Voetbal is echter meer dan goed positiespel. We hebben dit jaar al te veel 100% kansen gemist en dus onnodig veel punten verspeeld.

 

Waarom werd er afgelopen zondag tegen Nulandia toch weer gelijkgespeeld?

In mijn ogen mogen we blij zijn met het ene punt van afgelopen zondag. We hebben helaas niet veel kansen gecreëerd. Dat ene schot van Geert dat een doelpunt opleverde viel gelukkig binnen. Zo staan we toch wat dichter bij de veilige tiende plek. Zondag ontbraken nog al wat automatismen door de vele afwezigen. Dat brak ons duidelijk op.

 

Waarom heb jij de laatste weken niet kunnen meedoen? Hoe staat het ervoor?

Een paar weken terug is het tijdens een training helaas in mijn hamstring geschoten. De verwachting was in het begin dat ik langer niet zou kunnen meedoen. Zoals het nu aanvoelt denk ik toch wel wat minuten te kunnen maken. Ik wil meehelpen voor de drie belangrijke punten.

 

Hoe kijk jij terug op de vorige wedstrijden die je tegen Reusel Sport hebt gespeeld?

De vorige wedstrijd tegen Reusel hebben we in mijn ogen (en van veel andere) terecht gewonnen. Maar ook toen lieten we het eigenlijk na om de wedstrijd af te maken. Zo kon Reusel Sport in de laatste minuten de druk toch nog opvoeren door opportunistisch met de lange bal te spelen.

 

Waar ligt volgens jou de kracht van het team van Reusel Sport?

Ook bij Reusel Sport draait het niet zoals ze gehoopt hadden. Hun sterke punt is dit jaar dat ze toch enkele gevaarlijke jongens hebben en ze ook een hecht team vormen. De kracht van Reusel is ook onze kracht. Toch ben ik van mening dat wij wat meer individuele kwaliteiten bezitten.

 

Hoe kan Bladella zich het beste instellen op de wedstrijd tegen Reusel Sport?

Als het mij ligt gaan we er vanaf minuut 1 volle bak op en zetten we Reusel vast. Deze wedstrijden staan altijd bol van spanning en strijd. Wij gaan er voor om Reusel Sport voor de tweede keer dit seizoen te pakken en hen verder de degradatiezorgen in te drukken. Met de steun van al onze blauwwitte Bladella-vrienden zie ik dat met een goed gevoel tegemoet!



Zoals gebruikelijk is er rondom de derby weer van alles te doen. Mascotte Luuk de Bruijn uit E1 heeft er heel veel zin in.

Programma rondom Bladella - Reusel Sport

15:45  voorwedstrijdjes Bladella F11/F7 - Reusel Sport F11/F7
16:50  optreden cheerleaders van High Energy
17:00  opkomst beide teams met line-ups van F11 en F7 / mascotte Luuk de Bruijn
17:45  voorronde BP Penaltybokaal F1 + F2  keepers: E1+E2 
            na afloop…
Feest in de Tent!



 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven