Nieuws

El Clásico op Paaszaterdag bij Bladella

www.bladella.nl
De derby der Kempen Bladella-Reusel Sport wordt op Paaszaterdag gespeeld. Een mooie gelegenheid voor de voetballiefhebbers om de echte sfeer van het amateurvoetbal op te snuiven.

Bovendien zijn de belangen groot, beide ploegen knokken tegen degradatie.



Zaterdag gaat de wedstrijd van de week om wie er bij de vier onderste ploegen van de ranglijst zal komen en daardoor kans maakt op de nacompetitie om degradatie naar de derde klasse. De laatste twee ploegen degraderen automatisch. Bladella-trainer Norbert Rebsch maakte ‘El Clásico’ op 25 september 2011 als coach voor het eerst mee: ‘Het is natuurlijk geweldig als je zo’n wedstrijd voor tweeduizend toeschouwers dan met 0-1 winnend afsluit. Bij aankomst op het sportpark proef je al de sfeer en de spanning die er rondom deze speciale derby heerst. Zaterdag zal er nóg meer spanning op de wedstrijd staan want het lijkt erop dat één van de twee zich gaat redden in de tweede klasse. Met een gelijkspel schieten we allebei niet veel op dus verwacht ik dat beide ploegen voor de winst zullen gaan. Wat ik ook belangrijk vind is dat het publiek een aantrekkelijk duel krijgt voorgeschoteld en geen schaakpartij zoals vorig seizoen, ook op Paaszaterdag. Ik voorspel een 2-1 overwinning voor Bladella.’



Net als bij Bladella blijven dit seizoen de prestaties op sportief gebied bij Reusel Sport Faes Group achter bij de verwachtingen. Patrick Methorst, coach van de ploeg uit Reusel, verklaart: ‘In deze klasse valt het op dat de ploegen die het met eigen jongens doen, momenteel onderin te vinden zijn. Reusel Sport hoort daar ook bij, we zitten al een tijdje aan de verkeerde kant van de medaille. We creëren wel kansen, maar scoren is momenteel een moeilijk verhaal. Voor zaterdag hoef ik mijn spelers niet te motiveren, deze derby is echt heel speciaal. Alleen kom je bij een nederlaag na afloop een heel stuk minder vrolijk de kantine binnen, dat herinner ik me nog van de vorige keer. Ik ben het met Norbert eens dat we het publiek iets moeten bieden. Ik verwacht ook zeker dat er een paar goals zullen vallen. Mijn voorspelling luidt 0-2.’



Bij Bladella is er veel aan gedaan om er zaterdag een interessante voetbalhappening van te maken. Voorafgaand is er een jeugdwedstrijd en een optreden van de ‘Cheergirls’ van Dans- en showformatie High Energy. Er is een loterij met als hoofdprijs een door BITO geschonken rijwiel. In de rust is het penaltyschieten om de BP-penaltybokaal. Na de wedstrijd is het goed toeven op het Bladella-terras om met voetbalvrienden na te buurten over de wedstrijd en elkaar vrolijk Pasen toe te wensen. Er is volop muziek en onder de bezoekers van de kantine wordt een verblijf in het Landal-vakantiepark verloot. Zorg dus dat u aanwezig bent bij de derby van de Kempen, a.s zaterdag om 17.00 op het sportpark van Bladella. Hopelijk kunt u weer eens ouderwets genieten van de echte sfeer van het amateurvoetbal.



bron: De Trompetter 'Wedstrijd v/d Week' - Erik Schippers

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven