Nieuws

Dan moet het nu gaan gebeuren

www.bladella.nl
Als er ooit verdiend van TEC gewonnen had kunnen, ja zelfs ‘moeten’, worden, dan was dat afgelopen zondag. De oranjehemden lieten niets zien wat hun 2e plaats in de ranking waar maakte.

Maar ook deze ronde kon Bladella voorin geen vuist maken en speelde eigenlijk te angstig om vol voor de winst te gaan. TEC acteerde na de makkelijk gekregen vroege goal, in de 5e minuut al, ronduit slecht. Bladella kon te weinig druk gezet krijgen en creëerde daardoor feitelijk geen kansen.



De teams aan de bovenkant van de rangschikking hebben de Tipmast Boys achter de rug. Die partijen leverden in ieder geval te weinig punten op. Komende weken moeten er nu daarom punten gehaald gaan worden bij tegenstanders uit de middenmoot en aan de onderkant. Ja, en de punten van directe concurrenten als Reusel Sport, Taxandria en St. Michielsgestel gaan dubbel tellen.



Na de komende uitwedstrijd bij Nulandia, volgt nog slechts één uitwedstrijd (6-mei RKJVV) tegen vier thuispartijen. Op paaszaterdag 7 april (aanvang 17 uur) ontvangt Bladella buurman Reusel Sport. Zelden zijn de belangen groter geweest....  Ook sc 't Zand, Taxandria en St.Michielsgestel doen komende weken sportpark de Smagtenbocht nog aan. Op papier althans kunnen dat voordeeltjes zijn voor de manschappen van Norbert Rebsch.



Bij Nulandia thuis kwam Bladella al gauw op een geflatteerde 2-0 voorsprong. In een matige pot, met een 2-2 eindstand, was het geluk toen aan de blauwwit zijde. De geelzwarte formatie van coach Maarten van Vught lijkt na de winterstop wat van slag. Behalve winst op Oers en gelijk tegen BVV en Marvilde werden de overige partijen verloren. De laatste tweefikse nederlagen (5-1 TEC en 4-1 van sc ’t Zand) geven echter allerminst aan dat de Tipmast Boys het makkelijk gaan krijgen op het nieuwe kunstgrasveld in Nuland. Hoewel Nulandia op dit moment op de ranglijst een veilige middenmootplaats inneemt, zal een derde nederlaag op rij immers niet het gewenste scenario zijn op Sportpark Duyn en Dael, in Nuland. (voor de tomtommers: Duyn en Daelseweg 12c, 5391 EC Nuland).



Alle steun is komende weken nodig in de strijd tegen degradatie. Mascotte Sjoerd Couwenberg uit E8 reist mee naar Nuland en hoopt op een goed resultaat. Belangstellenden kunnen ook nog met de bus meereizen (aanmelden in de kantine). De bus vertrekt om 12:30 uur vanaf het sportpark.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven