Nieuws

Vroeg TEC-doelpunt fataal voor Bladella: 0-1

www.bladella.nl
Slordig en foutief verdedigen in de 5e minuut leverde TEC middels Stefan Lissenberg een gemakkelijk, maar totaal onnodig doelpunt op: 0 – 1.

Een scherpe dieptepass vanuit de Tielse verdediging werd door de Bladella-verdediging verkeerd beoordeeld waardoor de behendige Lissenberg zijn tegenstander gemakkelijk kon uitkappen en vervolgens de hoek voor het kiezen had. Doelman Bons was kansloos op het geplaatste schot.



Bladella liep op slag achter de feiten aan en hoewel de krachtsverschillen voor de pauze te verwaarlozen waren werd al snel duidelijk dat Bladella van dit matige TEC weinig te vrezen had. Bladella kreeg de beste kansen. Een bal in het zijnet van Joris Hermans in de 8e min, gevolgd door een goed schot van Pim van Erp in de 18e min, gestopt door doelman Schimmel en een kogel uit een vrije trap van Geert van Overbeek in de 30e min. waren toch goede mogelijkheden voor Bladella.
Een knappe actie van Joep v.d. Ven werd met moeite overgetikt door doelman Schimmel en ook met de hoekschop dier hierop volgde had de Tielse doelman de nodige moeite.



Ard Kneefel verving in de 2e helft Roel Slegers, maar was vooralsnog ook niet in staat om zijn directe tegenstander in grote problemen te brengen.
Wel werd TEC regelmatig ver teruggedrongen tot in het eigen strafschopgebied. En er kwamen ook wat kansen voor Bladella dat echter opnieuw blijk gaf van een oude kwaal: een chronisch gebrek aan scorend vermogen..
Het tegenvallende TEC verdedigde zich met moeite, moest de nodige vrije trappen toestaan maar hield stand. De goede doelpogingen van m.n. Joep van de Ven, Ruud Leermakers en in de slotfase van invaller Jeroen Schilders kenden geen succes en dus liep de ploeg van trainer Norbert Rebsch opnieuw tegen een totaal onnodige nederlaag op.
Wedstrijdmascotte Nikki Fiers baalde stevig van deze tegenvaller.


2012-03-25

Bladella - TEC 25 maart 2012


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven