Nieuws

Ad Sol plotseling overleden

www.bladella.nl

Het leven komt, het leven gaat.
21 maart, op de eerste dag van de nieuwe lente, kregen wij het bericht dat Ad Sol is overleden, nog maar 61 jaar. Onvoorstelbaar…


Ad was een trouw lid van Bladella; eerst als speler, daarna als supporter. Hij zou volgend jaar zijn onderscheiding opgespeld krijgen als 40 jaar Bladella-lid. Het heeft niet zo mogen zijn.

Ad speelde in de jeugd in Bladella A1 en bij de senioren enkele jaren in het vierde elftal. Hij kwam als supporter niet vaak naar de wedstrijden van Bladella 1. Maar als hij er was, genoot hij van de sfeer op het sportpark en in de kantine. Zijn vrouw Wilma werkt daar vaak als vrijwilliger. Zij volgt wel alle wedstrijden van Bladella 1. Als er een kampioenschap te behalen valt, kleurt zij helemaal blauw-wit. En Ad zag dat het goed was.

Iedere zondagmiddag wandelde hij tegen vier uur naar het sportpark. Daar dronk hij graag een pilsje, alleen met Harrie Korsten, tot de supporters met zijn Wilma er na de wedstrijd bij kwamen. Dan was het even heel gezellig, samen met de voetbalvrienden.

Helaas, Ad is te vroeg gestorven. Het leven komt, het leven gaat.

Voetbalvereniging Bladella wenst familie en vrienden veel sterkte de komende tijd.


Avondwake: dinsdag 27 maart, 19:00 uur in Sint-Petrus'-Bandenkerk in Bladel

 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven