Nieuws

Stem op onze penningmeester Jan Vlems!!

www.bladella.nl
Penningmeesters van sportverenigingen zijn zeer belangrijke, maar vaak onderbelichte, vrijwilligers. De 'Penningmeester van het Jaar' verkiezing zet de penningmeesters daarom in het zonnetje.

Iedereen kan vanaf 20 februari een maand lang de penningmeester van zijn/haar sportclub nomineren, als waardering. Jan Vlems ... Stem op onze Jan!! En doe het meteen!

Breed geïnteresseerd, mensenmens, vakkundig penningmeester, Bourgondische levensstijl, humor in combinatie met deskundigheid, supporter van zowel jeugd- als seniorenelftallen, vaak te vinden op het sportpark en actief in veel projectgroepen: Jan Vlems, ruim 20 jaar penningmeester van v.v. Bladella. Met zijn ontwapende en rake opmerkingen heeft hij de lachers op de hand en laat hij zijn humor spreken. Hij combineert dit met zijn deskundige
en vooral ook sociale kant. Daarnaast beschikt hij over een fotografisch geheugen;
er zijn weinig leden van de ruim 1000 die hij niet kent, en…. of het nu gaat om mensen, gebeurtenissen of voetbaluitslagen; Jan weet het!



Penningmeesters van sportverenigingen zijn zeer belangrijke, maar vaak onderbelichte, vrijwilligers. De Penningmeester van het Jaar verkiezing zet de penningmeesters daarom in het zonnetje. Iedereen kan vanaf 20 februari een maand lang de penningmeester van zijn/haar sportclub nomineren, als waardering. Jann Vlems is ook genomineerd, stem dus op de penningmeester van Bladella!

Een vakjury onder leiding van Humberto Tan maakt op 4 april, de Dag van de Penningmeester, de winnaar en de twee runners-up bekend. De winnende penningmeester wint €2500,- voor de clubkas en sluit de Amsterdamse Effectenbeurs met de traditionele gongceremonie.
Kijk op www.penningmeestervanhetjaar.nl om direct te stemmen. De jury kijkt niet alleen naar de motivatie, ook naar het aantal stemmen. Stemmen kan t/m 20 maart 2012.

Naast de hoofdprijs van €2500,- voor de clubkas ontvangen alle genomineerde penningmeesters een half jaar lang gratis het magazine SPORT Bestuur & Management. En worden alle penningmeesters uitgenodigd voor een van de vier regionale minicongressen over goed penningmeesterschap. Tijdens dit regionale minicongres zal Sportservice Noord-Brabant ook een workshop verzorgen.

Stem direct, want morgen is het al de 20ste!

www.penningmeestervanhetjaar.nl/stem.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven