Nieuws

Nederlands Techniek Kampioenschap bij Bladella!

www.bladella.nl
Hij trainde Christiano Ronaldo en hielp hem de beste voetballer ter wereld te worden. Maar nu is het jouw beurt. Hij wil jou ook graag beter maken!

 

Dit is René Meulensteen, hij is een hele gewone Nederlandse jongen die op zijn 16e al jeugdtrainer werd bij een kleine voetbalclub in Brabant en hij is zo goed geworden dat hij nu trainer is bij Manchester United. Ongelooflijk hè? Maar kijk, daar staat hij op het trainingsveld naast Sir Alex Ferguson, “The Manager”. Hij heeft één van de mooiste banen ter wereld en traint dagelijks het 1e elftal van Manchester United.

Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, Ruud van Nistelrooy: hij heeft ze allemaal heel veel trucs en bewegingen geleerd zodat ze betere voetballers werden.
Hij traint nu het 1e elftal maar hij heeft ook heel veel de jeugd van Manchester United getraind. Zij trainen nog steeds via zijn trainingsmethode en met zijn oefeningen. En het klinkt misschien ongelooflijk, maar bij het eerste van Manchester United gebruikt hij heel vaak dezelfde oefenstof als destijds bij de jeugdspelers. Alleen is hij bij het eerste wel veel strenger; zij moeten het beter en sneller doen zegt hij.

Ruud van Nistelrooy zegt over René Meulensteen: “Ik ben domweg beter geworden door zijn plan van aanpak!”
Het 1e van Manchester United is één van de beste ploegen ter wereld. De laatste 5 jaar stonden ze 3 keer in de finale van de Champions League, en wonnen er ook nog één. Daarnaast is Manchester United de laatste 10 jaar maar liefst 6 keer kampioen van Engeland geworden. De beste competitie ter wereld. Kortom, Manchester United hoort bij de absolute top in het voetbal.

René Meulensteen heeft een samenwerkingsverband met Sportpartners. Sportpartners is een voetbalorganisatie in Nederland die de visie van René in Nederland uitdraagt bij heel veel clubs in Nederland zo ook bij Bladella.

En nu wil de trainer van Manchester United jouw ook laten trainen zoals hij Manchester United traint. René heeft zijn beste trainingen voor je op papier gezet en de trainingen zal door een docent van de René Meulensteen Academy (Sportpartners) allemaal uitgelegd en geoefend worden met de trainers van Bladella, zodat deze goed hebben geleerd hoe ze de trainingen moeten geven.

We hebben een hele dag georganiseerd waarop jij kunt trainen en voetballen als een speler van Manchester United. Je krijgt al hun toptrainingen op één dag.

Jij kunt dus een hele dag trainen als Wayne Rooney!
We houden deze dag op vrijdag 18 mei 2012. Het is bij onze club Bladella. En het wordt een leuke dag, lees maar eens wat je op die dag allemaal krijgt:
  • We leren je allemaal bewegingen waardoor je voetenwerk sneller wordt. Door kleine handige bewegingen veel te oefenen leer je sneller te worden met je voeten en met draaien. Met snel voetenwerk krijg je de bal eerder onder controle. Daarnaast leer je om snel bij je tegenstander weg te komen. Dus je hebt de bal eerder onder controle en je bent eerder weg, zo ben je al 2 keer sneller. Alle voetbalbewegingen komen daarna weer van pas bij de passeerbewegingen.
  • Eén van de allermooiste dingen in voetbal is het voorbijgaan van de tegenstander. Het liefst met een truc waarbij je de ander een beetje dolt (of misschien wel veel meer dan een beetje). Natuurlijk gaan we jou deze passeerbewegingen ook leren. De beste voetballers ter wereld kunnen allemaal een man uit spelen. Soms wel een heel rijtje achter elkaar. Daarom vindt iedereen ze ook zo goed en zijn ze zo populair. We gaan jou ook leren hoe je dat doet. We leren je de snelste en beste trucs zodat jij straks ook makkelijk een mannetje uitspeelt.
  • Je kunt iemand uitspelen met een mooie passeerbeweging zoals bijvoorbeeld een schaar maar het kan ook door snel te stoppen, draaien en te keren. Natuurlijk wordt daar ook bij Manchester United veel op getraind en wij gaan dat ook doen. De Stop-draai , de Cruijffdraai en de overstap ken je nu misschien nog niet maar straks wel. Straks gebruik je ze zelf om iemand voorbij te komen.  
  • We spelen op die dag natuurlijk ook veel potjes voetbal. We doen allemaal verschillende soorten partijtjes. Hier kun je alles wat je hebt geleerd direct laten zien. We helpen je de acties en bewegingen in het echte voetbal te gebruiken. 
‘Je krijgt ook nog van alles’
  • Je krijgt een bal. Dat is logisch, want wat is nu een profvoetballer zonder een voetbal. Iedere speler krijgt die dag van ons dan ook een mooie voetbal. Deze is niet alleen voor die dag. Hij is van jou dus je mag hem mee naar huis nemen.
  • Een prachtig voetbalshirt. Als ze bij een profclub gaan trainen dan lopen ze niet allemaal in een verschillend shirtje rond. Ze hebben allemaal hetzelfde voetbalshirt van de club. Dat willen we bij jou dan natuurlijk ook. Het is van fijne kwaliteit en zit daardoor erg lekker. Ook dit shirt mag mee naar huis. 
  • Maar er is nog meer. Iedere speler krijgt een certificaat waarop staat dat je mee hebt gedaan aan de techniektraining bij Bladella.
  • Natuurlijk moet je tijdens zo’n lange dag ook goed eten en drinken. We zorgen dan ook voor een sportieve lunch en drinken. Je hoeft dus helemaal geen eten en drinken meer mee te nemen. 


“Ik help Wayne Rooney dagelijks om nog sneller te leren kappen en draaien en nog meer doelpunten te scoren. Mag ik jouw ook helpen?”
Bladella nodigt je hierbij uit om aan dit evenement mee te doen. Schrijf je dan in op de website www.sportpartners.nl of www.moves-skills.nl. Je kunt hier meteen naar toe door op de banner aan de rechterkant van deze site te klikken. Vervolgens kom je op de site van Moves & Skills en kun je kiezen voor 'Inschrijven'.

Tot dan !!!

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven