Nieuws

Koploper BVV te sterk voor Bladella 1-4

www.bladella.nl
De grote vraag voor aanvang van de wedstrijd was of Bladella de goede resultaten uit de laatste twee uitwedstrijden, die 4 punten opleverden, zou kunnen voortzetten tegen koploper BVV.

BVV begon de wedstrijd afwachtend, leunend op haar zeer sterke verdediging.
De eerste mogelijkheid was voor Bladella-spits Ruud Leermakers, die in de 3e minuut de bal over het BVV doel knalde.
BVV kwam er soms gevaarlijk uit en in de 7e minuut kon Bladella-doelman Peter Bons alleen een doelpunt voorkomen door een tegenstander ten val te brengen. Een gele kaart en een strafschop waren het gevolg. Jay Gibbes schoot onberispelijk binnen 0 -1.
BVV bleef hierna de bovenliggende partij, wat ook enkele kansjes opleverde, maar doelman Bons was echter steeds paraat. Na een minuut of 20 werd Bladella wat sterker zonder dat dit tot grote kansen leidde. Een goedlopende aanval van Bladella over veel schijven werd afgesloten met een schot van Dirk Reijnders, wat nog net geblokkeerd kon worden door een verdediger van BVV.
Een corner van Rick Antonise werd over gekopt en vlak voor rust werd een gevaarlijk schot van dezelfde Rick Antonise goed gestopt door de BVV- doelman.

In de tweede helft begon Bladella goed en creëerde wat kansjes. Echter, in de 55e minuut was het aan de andere kant raak toen verdediger Sam van Doremalen een vrije trap onhoudbaar binnen kopte 0 – 2.
Hierna speelde BVV een gewonnen wedstrijd. Bladella wisselde Roel Segers voor Joris Evers en Joep van de Ven voor Tom Maas, maar het spelbeeld veranderde hierdoor niet.
BVV bleef vlot combineren en in de 69e minuut kon Emin Balta ongehinderd de 0 – 3 binnen schieten. Toen Geert van Overbeek in de 78e minuut een BVV-speler binnen de 16 neerhaalde kreeg BVV haar tweede strafschop te nemen.
Wederom was het aanvoerder Jay Gibbes die de klus klaarde 0 – 4.
BVV geloofde het wel en in de 85e minuut kreeg Bladella loon naar werken.
Uit een vrije trap schoot Ruud Leermakers eerst tegen de muur om de terugspringende bal in het doel te jagen 1 – 4.
Al met al een verdiende overwinning voor een zeer sterk spelend BVV dat duidelijk haar titelaspiraties liet zien.
Mascotte Huib Liebregts maakte voor de wedstrijd het mooiste doelpunt door door de gehele BVV-verdediging te soleren en onhoudbaar in de uiterste hoek binnen te schieten.

De loterijbal is gevallen op lot nummer 301 geel.
2012-03-13

Bladella - BVV 11-03-2012


 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven