Nieuws

Stellingen van de Maand

www.bladella.nl
De stellingen van de maand zijn er alweer. In deze derde ronde lezen we de meningen van Leo Kox, verzorger van Bladella 2, coming man Tommy Maas en middenveldzwoeger Joep van de Ven.

1. De website van Bladella kan clubblad de Fakkel vanaf volgend seizoen best vervangen.

Joep
Nou, ik vind het lang niet altijd prettig om zaken op het internet te lezen. Dat leest niet altijd even prettig. Geef mij maar lekker op de bank de Fakkel lezen in plaats van achter de computer. Maar de website wordt steeds professioneler en houdt ons erg goed op de hoogte van de meest recente nieuwtjes.

Leo
De website is actueel en up to date. Op het moment dat de Fakkel op de deurmat valt, is veel nieuws al weer oud nieuws. Volgens mij is de Fakkel niet meer van toegevoegde waarde

Tom
Ben ik het mee eens, bovendien kun je op een site veel meer dingen zetten. Kijk nu alleen al naar de filmpjes van het schaatsen, of het volgen van een speler tijdens een wedstrijd. Hoewel het wel leuk was om ergens te gaan zitten en de Fakkel te lezen, kan dit nu ook op je smartphone via de Bladella-site. Zeer leuk en het digitale zal dus voor bijna niemand meer een probleem zijn.


2. WFC-Bladella moet de sfeer in het clubhuis, met name op de donderdagavond en na de wedstrijden op zondag, aantrekkelijker maken.

Joep
Dat klopt helemaal. De laatste donderdag van de maand is een beetje vervallen, helaas. Dit waren altijd enorm gezellige avonden. Er moet inderdaad iets voor terug komen. Ook op zondag is de sfeer niet meer zoals het is geweest. Dit kan met een hoop zaken te maken hebben maar er wordt ook niet veel geprobeerd om het om te draaien.

Leo
Ik denk dat WFC daar geen rol in kan spelen. Als de resultaten van het eerste elftal verbeteren, werkt dat vanzelf sfeerverhogend.

Tom
Daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. De donderdagavonden vorig seizoen, met de thema’s, waren erg leuk en ook goed bezocht. Altijd was er een gezellige sfeer en de teams/groepen waren niet te beroerd om elke keer zelfstandig een thema-avondje te regelen. Dit jaar is dit niet echt meer, we hebben nog de Mexicaanse avond gehad en het bezoek van Sinterklaas, maar dat was het dan ook wel. WFC zou deze goede sfeer weer terug kunnen brengen door misschien weer een begin te maken met de ‘leste donderdag van de moand’.


3. Een toptrainer kan PSV weer een plaats in Europa geven!

Joep
PSV heeft een leuke selectie. Ze hebben goede aankopen gedaan. Ze spelen ook veel constanter dan vorig seizoen. En ze kunnen er alleen maar op vooruit gaan zonder Rutten. Maar het lijkt me niet echt zo dat ze onder een nieuwe trainer hoge ogen gaan gooien in Europa.

Leo
Van de beschikbare kandidaten op dit moment is volgens mij Dick Advocaat de meest geschikte, vooral als Mark van Bommel ook zijn rentree maakt. Maar hoe aantrekkelijk PSV ook gaat voetballen, liever zie ik Ajax terug waar ze horen; op Europees topniveau!

Tom
Toptrainer Cocu kan PSV weer een plaats in Europa geven. Ik denk dat Phillip Cocu in de toekomst wel een toptrainer kan worden. Ik zou het als Ajax-fan natuurlijk wel grappig vinden als Louis van Gaal trainer wordt. Buiten het feit dat het een toptrainer is, zou het van PSV niet verstandig zijn zo’n man aan te stellen terwijl hij een maand geleden nog de technisch directeur van Ajax zou worden. Ik hoop voor PSV dus dat Cocu trainer wordt, maar ik denk dat het een oude rot wordt: Advocaat, Van Gaal, enz.


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven