Nieuws

Er zijn weer punten te verdelen

www.bladella.nl
Voor zowel de jeugd als senioren gaat dit weekend de competitie verder met een volledig programma. Het algeheel afgelast programma van 4 en 5 februari wordt afgewerkt.

Jeugd
Vanwege vakanties zijn enkele wedstrijden uitgesteld: Dommelen F3 - F6, Reusel Sp. D1 - D1 en C1 tegen RKVVO. Deze laatste wedstrijd wordt komende woensdag 29 februari (aanvang 19:45 u.) al ingehaald. Die avond gaan ook D2 en B2 voor de ‘beker’ op pad in een poging door te stoten naar de 4e ronde: Oirschot V. D2 - Bladella D2 (18:30 u.) en WODAN B5 - Bladella B2 (19 uur).

Punten nodig
Het vaandelteam begint aan een cruciale fase van de competitie. Met de huidige plaats numero 12 op de ranglijst staat de formatie van Norbert Rebsch er niet florissant op. Nummer 13 en 14 degraderen rechtstreeks, 11 en 12 krijgen vanaf half mei via de nacompetitie een herkansing voor behoud van het 2e klasserschap. De huidige klassering geeft aan dat de onderste vijf teams voorlopig het gevecht aan moeten voor een veilige 10e plek. Dus zullen de mouwen opgestroopt gaan worden en alle koppen dezelfde kant in moeten wijzen. Nog 11 finalepartijen. Er zijn nog 33 punten te behalen…



RKVVO - Bladella
Zondag trekt Bladella voor de ‘eerste finale’ naar Oers. In de derde wedstrijd van dit voetbaljaargang behaalden de Tipmast Boys een eclatante 5-0 overwinning op RKVVO. Speelden de blauwwitten zo goed of was Oers toen zo zwak? RKVVO was op dat moment in ieder geval onherkenbaar. Na die afgang werden in het blauwgele kamp de koppen bij elkaar gestoken en dat resulteerde in enkele daverende uitslagen: winstpartijen van 6-3 op Taxandria, 2-6 op Gestel en 5-1 tegen Theole. Coach Erik v.d. Palen kreeg zijn team dus op de rails.



Met een uitstekende spielmacher, Diessenaar Joost van Doormaal, en goudhaantje Rob van Breugel (topscoorder in 2F met 16 doelpunten) in de spits, zou Oers om prijzen moeten spelen. Zeker omdat er ook uit een aantal talentvolle jeugdigen geput kan worden. Na de winterstop won RKVVO knap met 2-0 van koploper TEC; de onnodige en onterechte 2-1 nederlaag bij Nulandia was minder.
Oers toonde ondertussen opnieuw een echte cupfighter te zijn. Doorgedrongen tot in de 1/8 finale ontmoeten zij komende dinsdag buurman Marvilde. Bij winst volgt in de kwartfinale nog eens een mooie prestigestrijd tegen de winnaar van UNA - Nuenen.
RKVVO, met een heel andere verdediging als bij de competitiestart, speelt verzorgd voetbal met erg makkelijk scorende spitsen. - de lang geblesseerde Kay van Diessen is ook weer terug -



Het is aan Bladella om zich daar tegen te wapenen. Karakter zal er in ieder geval getoond moeten worden om een goed resultaat uit Oers mee te brengen. Mascotte Anthony Daniel (E4) neemt plaats op de bank als geluksbrenger. De volle steun van alle Bladella-supporters zal daarbij zeker helpen.

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven