Nieuws

Disco on Ice

www.bladella.nl
DJ Peer Tielemans verwarmt vrijdagavond met swingende muziek het enthousiast schaatspubliek op Bladella’s ijspiste. Dat staat vast! Van 18 tot 23 uur: ‘Disco on Ice’ in een mega-ambiance!

Honderden schaatsliefhebbers zorgden de afgelopen week al voor een perfecte sfeer op en rond de verlichte ijsbaan op De Smagtenbocht. De grote parkeerplaats (ruim 4.000m²) is met uitstekend ijs omgetoverd tot een waar schaatsersparadijs. En natuurlijk is het in de kantine uiterst plezierig (én comfortabel) toeven met een warm (of koud) drankje en een heerlijk hap. Vrijdagavond discoparty met jouw favoriete muziek op de schaats. Je vrienden zijn er ook!

Kaartavond verplaatst naar de 17e
De schaatsliefhebbers hebben komende vrijdag de kaartliefhebbers verdrongen. Vanwege de ijsbaan wordt de geplande rik- & jokeravond een week verzet. Vrijdag 17 februari rond 19:30 uur gaan nu de kantinedeuren open voor de zesde kaartronde. Wel jammer voor prins Stanislaus de XVe, ook een begenadigd rikker, die als prins der Muggezifters op deze vrijdag vóór carnaval wel andere verplichtingen zal hebben….

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven