Nieuws

IJsbaan bij Bladella..?!

www.bladella.nl
Met de huidige weersvoorspellingen stijgt de ijsbaankoorts op de Smagtenbocht weer tot grote hoogte.... De ijsmeesters zijn gestart met het aanbrengen van een ijslaag op de parkeerplaats.

De (voorzichtige!) verwachting is dat er vanaf donderdag bij Bladella geschaatst zou kunnen gaan worden.
De parkeerplaats is dus vanaf heden voorlopig gesloten!!
De kassa-unit bij ‘De Ark’ (gebouw duivenbond) gaat gebruikt worden voor de entreeheffing voor het schaatsen straks. De fietseringang aan de Bossingel gaat een dezer dagen ook afgesloten worden.
Alleen via de poort bij de ‘duiven’ kan men dan per fiets (of te voet) op het sportpark komen.
Hou daar rekening mee, maar ook dat de parkeerplaats spiegelglad zal zijn!

Trainingen
Trainen op kunstgras is op dit moment nog geen enkel probleem. Het huidige minimale (poeder)sneeuwlaagje veroorzaakt bij het bespelen van de kunstgrasvelden geen schade aan ons kostbaar pronkstuk.
Om zoveel mogelijk groepen daarvan gebruik te kunnen laten maken, zal er met tijden en beschikbare ruimtes geschoven gaan worden.
Zodra de ijsbaan open is, gaan de trainingen van de jeugd voorlopig niet door.

Hou de berichten op deze clubsite goed in de gaten.

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven