Nieuws

De stellingen van de maand januari

www.bladella.nl
Hoofdtrainer Norbert Rebsch, linksback Teun Lavrijssen en Jan Beelen, voorspeler van Bladella 2, geven als leden van het januari-panel hun kijk op het spelleke. Lees mee!

Keeper Esteban van AZ kreeg in de wedstrijd tegen Ajax terecht een rode kaart. Daarop had ook een schorsing van enkele wedstrijden moeten volgen.

Norbert
Daar ben ik het niet mee eens. Maar er is al zoveel gezegd en geschreven over dit onderwerp, laten we er over ophouden. Ik ben het met de KNVB eens dat de wedstrijd volledig moest worden overgespeeld. Dat heeft me zelfs een ‘Whiskey cola’ opgeleverd. (Bedankt Tom Maas)

Teun
Daar ben ik het niet mee eens. Natuurlijk moet je een goed voorbeeld geven als profvoetballer. Maar ik denk dat keeper Esteban zo erg schrok dat hij zichzelf, bij zijn reactie die daarop volgde, niet echt in de hand had.

Jan
Ik vind het terecht dat Esteban een rode kaart kreeg voor zijn actie. Ten eerste staat in de regels dat het trappen van een supporter bestraft moet worden met een rode kaart. Ten tweede vind ik dat het tot tweemaal toe natrappen van een hulploze, liggende man niet door de beugel kan. De eerste trap, vanuit een reflex, is nog te tolereren, maar de volgende twee moeten natuurlijk bestraft worden.


Jeugdleden die geen of te weinig loten verkopen voor de Nieuwjaarsloterij krijgen daarvoor terecht een boete


Norbert
Het verkopen is en blijft een apart vak waar niet iedereen even goed in is. Ook jeugdleden kunnen verlegen zijn en extra druk voelen als zoiets moet. Toch is het goed voor de vereniging om onze jeugdleden te stimuleren om hier aan mee te doen.

Teun
Dat vind ik onzin. Het is terecht dat de club dingen vraagt aan zijn leden maar dingen verplichten hoeft van mij niet. Er moet wel beloond worden als ze wel veel loten verkopen!

Jan
Het is logisch dat iedereen binnen een vereniging zijn steentje moet bijdragen in de vorm van vrijwilligerswerk. Of het nalaten van deze taken bestraft moet worden lijkt me een beetje overdreven. Jeugdleden moeten natuurlijk zelf weten of ze lootjes willen verkopen of niet. Ik denk dat er bij Bladella meer dan genoeg goedwillende jeugdige voetballers rondlopen om de lootjes te kunnen verkopen.


PSV wordt dit seizoen met gemak kampioen van de Nederlandse competitie

Norbert
Ik denk niet dat het makkelijk zal gaan maar ik ben er wel van overtuigd dat het zal gaan gebeuren. Dat komt niet zozeer omdat ze de beste individuele spelers hebben, maar wel omdat ze de beste selectie hebben en hongerig zijn naar een succes. Vandaar.

Teun
Ik geef PSV inderdaad een aardige kans. Voor het eerst in zes jaar vind ik dat ze leuk voetbal spelen met Mertens, Strootman en Wijndaldum als creatieve spelers. Maar uiteraard hoop ik dat Ajax zijn titel verdedigt!

Jan
Kwalitatief gezien heeft PSV de beste selectie van Nederland. Als Fred Rutten zijn aanvallende speelstijl van de afgelopen maanden doorzet in het nieuwe jaar, moet het voor PSV geen probleem zijn om kampioen te worden.

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven