Nieuws

Bladella scoort goed tijdens de avondzesdaagse

www.bladella.nl
Gisteren eindigde een geslaagde Wieler-avond-6-daagse van ’t Snelle Wiel. Nu de kruitdampen zijn opgetrokken kunnen ook de Bladella renners terugkijken op een succesvol wielerspektakel.

Dat Bladella niet alleen goed kan voetballen bleek de afgelopen zes dagen wel weer. Onder het oog van een groot aantal Bladella supporters presteerden de blauwwitte renners prima.
Het Bladella-team, met Berry van de Heijden en Mark Hendriks als coureurs en Luuk van Beers als ploegleider, behaalde een verdienstelijke 3e plaats.

Het WFC-team, met Roberto Panjoel en de gebroeders Rik en Rob Evers, en hun ploegleider Jos Panjoel, zijn zesde geworden. Ook Toine Fiers, Pieter en Paul Hooijen hebben op een aantal avonden hier hun steentje aan bijgedragen.

Heel tevreden zijn een aantal renners de ‘nacht van Bladel’ ingegaan en het was er lang gezellig. . .
De beide teams bedanken alle gulle premiezetters en natuurlijk ook hoofdsponsor Hotel de Tipmast en BP Bleijenhoek voor hun sponsoring en aanwezigheid.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven