Nieuws

Ook Jeugdprins uit Bladella stal: Prins Jelle 1

www.bladella.nl
Prins Jelle 1 heet in het dagelijks leven Jelle Bijnen. Hij is een zoon van Freek Bijnen en Nienke van Lieshout. Jelle heeft als jeugdprinsennaam gekozen voor Jelle 1 omdat een keeper rugnummer 1 heeft.

Het leukst vindt Jelle namelijk het keepen bij E9 van Bladella. Als het aan Jelle ligt gaat er geen een in. Hij houdt verder van crossen, gamen, tekenen, motors en van lekker eten. Vooral als dat op vakantie in Portugal is waar genoten wordt van strand, zee, zon en het zwembad.

 
Juf Anke van groep 6 van de Toermalijn zal wel erg trots zijn dat zij een Prins in haar groep heeft. Ook zijn jongere broers Bram en Loek zijn erg trots. Zijn steun en toeverlaat tijdens de carnaval is Rob Schilders (E3), zijn adjudant. Rob is de zoon van Jeroen en Ellen Schilders, ook niet onbekend bij Bladella. De rol van Vorst(in) is dit jaar weggelegd voor Sterre Daniëls. (jawel, van Prins Stanislaus). Zij zijn alle drie, net als de raad van 11, voorgedragen door de buurtverenigingen van Bladel.
 


De raad van 11 bestaat uit: Stijn Vennix (E9), Daniël Wouters (E8), Thomas Kuijs, Isa Wouters, Pim Meijer, Nick Lavrijsen (E2), Femke van de Ven, Teun Meijer (E6), Emma Sol, Victor van de Weem en Frank van Avendonk.
De Jeugdraad van Bladel wenst iedereen een zeer vreugdevol carnaval toe! Wilt je al meer weten over de raad en de stichting kijk dan op www.schoojers.nl
 


Foto’s: Gerard Bruggenwirth

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven