Nieuws

E3 najaarskampioen!

www.bladella.nl
Twee weken geleden werd in de uitwedstrijd tegen medeconcurrent De Valk E2 (1-7) formeel al het kampioenschap behaald, afgelopen zaterdag zou het gevierd worden na de laatste thuiswedstrijd tegen DEES E1.

We begonnen goed aan de wedstrijd en Roy Roefs scoorde al snel de 1-0. DEES kwam terug in de wedstrijd en scoorde met een uitval 1-1. Daarna kreeg Thijntje “turbo” Schoenmakers het op zijn heupen en scoorde nog voor de rust 3 keer.
In de 2de helft bepaalde Bryan van Mill (2x) en Ted Kaptheijns de eindstand op 7-1, het feest kon beginnen!! Eerst met kleren aan onder de douche en daarna samen met mede kampioenen E7 op de huifkar een rondje Bladel gemaakt, super !!
Bij terugkomst nog even lekker voetballen in de SWABO Voetbalcourt en daarna met een voldaan gevoel naar huis met weer een mooie kampioensbeker in de tas.

Proficiat kampioenen!

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven