Nieuws

Bladella D2 KAMPIOENEN!!!

www.bladella.nl
Zaterdag 19 november is ook de D2 van Bladella kampioen geworden. Doordat ze bijna alle wedstrijden hadden gewonnen, werd de wedstrijd tegen Beerse Boys D2 de kampioenswedstrijd.

Bladella D2 - Beerse Boys D2
De wedstrijd werd gespeeld om half 12, we hadden van alles bij – toeters, bellen, champagne, spandoeken en als klap op de vuurpijl nog een beetje vuurwerk -. Maar we moesten de wedstrijd nog wel even winnen. Maar dat zou eigenlijk geen probleem moeten zijn, de vorige wedstrijd werd namelijk met 2-11 gewonnen.
Bladella begon nogal rommelig het eerste kwartier. Maar kwam toen op gang, er werd al snel gescoord. En het ging steeds beter. In de rust stond het al 5-0. Bij elk doelpunt werd er getoeterd.
De tweede helft ging het een stuk makkelijker, nu gaf Beerse Boys er niet veel meer om. Al hoorde je soms iemand roepen: “Kom op Beerse Boys!” Het had geen zin. Maar Bladella bleef maar aanvallen. Je kun na ong. 45 min. Voetballen wel zeggen: “Beerse Boys deed helemaal niks meer.” Uiteindelijk is het 11-0 geworden.



Feestje

“Kampioenuh! Kampioenuh! Kampioenuh! Olé Olé!!!” Iedereen helemaal blij. Op Jonathan na, hij had in de wedstrijd een blessure opgelopen, maar hij feestte hinkelend mee!!
In de douche werd er ook nog volop gefeest. Iedereen met de kleren onder de douche. De trainers werden er natuurlijk ook onder geduwd! Er werd confetti door de lucht geschoten en als een dolle gezongen.
Toen iedereen klaar was gingen we met de polonaise door onze kantine. Allemaal even op de foto, en iedereen kreeg een snoepkaart – met snoepzak, frietje, drinken, chips en waterijsje –. Buiten werd er ook nog volop gevoetbald bij de pannakooi. Het was te gaaf!!! Maar dat was het nog niet, om 5 uur gingen we met al de toeters en ratels naar de Tipmast.



Tipmast
Eenmaal aangekomen bij de Tipmast ging iedereen naar de kleine zaal. En dan: Friet eten!!! En natuurlijk: frietgevecht…. Na het eten hebben we buiten nog gevoetbald en gerugbyd. Maar we zochten nog wat avontuurlijks. We hadden een grote bouwlamp, een paar jongens dachten dat ze met die bouwlamp een vuurtje konden maken. Tevergeefs… Verder hebben we nog gespeeld met een fakkel En toen: iedereen naar huis…!!

Geschreven door Stan Vinken

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven