Nieuws

De 'Tuimelaar' voor Dries van Sambeeck

www.bladella.nl
Op 18 november opende het clubhuis van Bladella zijn deuren voor het traditionele jeugdleidersfeest, een avond voor iedereen die een warm hart heeft voor de jeugd van Bladella. Het werd een sfeervolle avond waarbij Dries van Sambeeck speciaal werd geëerd.

Mee op de foto
Bij binnenkomst werden de gasten in een lijst geplaatst en op de gevoelige plaat vastgelegd. Later op de avond werden die foto’s, samen met een Bladella-attribuut, op de schermen vertoond. Na de koffie en wat zoetigheid kwamen de gesprekken over voetbaltechnische zaken op gang. De eerste alcoholische drankjes kwamen bij een rustig achtergrondmuziekje op tafel en toen begon een eerste belangrijk deel van de avond. Spreekstalmeester Peter Bons vroeg Pim Lavrijsen, de nieuwe voorzitter van de jeugdafdeling, naar zijn eerste ervaringen. Pim vertelde daarbij ook hoe de jeugdcommissie bij Bladella werkt.



De Tuimelaar
Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de uitreiking van de zogenaamde Tuimelaar. De Tuimelaar is een aandenken, een attentie, een aardigheidje voor iemand die zich inzet voor de jeugd van Bladella. Het is speciaal bedoeld voor iemand die dat, om wat voor reden dan ook, tijdelijk niet meer zo goed kan doen. Toch is zo’n persoon vaak zo fanatiek betrokken bij de club, dat die persé iets wil doen en erbij wil zijn. In het kort gezegd: zo iemand tuimelt wel even maar komt weer overeind.
Het was alweer de tiende editie van de uitreiking van de Tuimelaar. Na goed overleg binnen de jeugdcommissie mocht deze keer Dries van Sambeeck de Tuimelaar in ontvangst nemen. Dries werd geadviseerd het aandenken wel horizontaal te leggen omdat hij thuis meestal ‘horizontaal’ op de bank ligt. Dan blijft hij goed zicht houden op de voor Dries speciaal genoemde ‘Druimelaar’. Zijn vrouw Ans mocht nog een heerlijke ruiker in ontvangst nemen.



Nieuw en wat 'ouder'
Speciale aandacht was er nog voor Klaas Gomes en Ronald van de Wiel. Klaas is de nieuwe hoofdleider C en aan hem werd gevraagd wat de nieuwe functie zoal inhoudt. Volgens hem is het belangrijk om de leiders te helpen bij het omgaan met de jeugdspelers, vooral bij deze leeftijdscategorie. En natuurlijk is het ook van belang om alles goed te regelen. Ronald van de Wiel, ex-voorzitter van de jeugdafdeling, sprak vertrouwen uit in Pim Lavrijsen en het werk dat hij zal gaan doen. Hijzelf gaf aan het werk altijd leuk gevonden te hebben. Nu hij opa is geworden wil hij meer aandacht aan zijn kleinkind geven. De avond werd voortgezet met heerlijke hapjes en vele drankjes. Bij het verlaten van de avond mocht iedereen nog een lekkere speculaaspop mee naar huis nemen.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven