Nieuws

Bij Taxandria moet het dan maar gebeuren

www.bladella.nl
Sc ’t Zand-trainer Jaap van Bavel na afloop: ‘Dit was een zwaarbevochten overwinning, maar ik ben natuurlijk wel in mijn nopjes dat we thuis eindelijk de 3 punten hebben gepakt.

En dat we van Norbert Rebsch, mijn goede vriend en ex-collega bij Sc ’t Zand, wonnen. Dat maakt het extra leuk, al zal hij vinden van niet…" Natuurlijk was Norbert niet te spreken dat de verdiende voorsprong bij rust binnen de kortste keren weer werd weggegeven. De Tilburgers gooiden zoveel vuur in hun beleving dat Bladella in, alweer de 2e helft, werd afgetroefd. Op basis daarvan was de winst voor de Tilburgers wel terecht.
Ook voor Taxandria duren de wedstrijden vaak een helft te lang…..

Coach Kees van Loon zou ook dit seizoen het Oisterwijkse team gaan trainen maar koos uiteindelijk toch voor 1e klasser Longa en nam impersant goalgetter Jelle Hakkert (11x) weer mee naar Tilburg. A1-trainer Arjan Meeuwsen nam zijn taak over en verjongde zijn keurcorps.

De stand geeft aan dat het ook daar nog niet erg mee zit. (al 30 doelpunten tegen). Winst op St.Michielsgestel en de knappe 1-4 overwinning bij Marvilde plus de 3-3 (na een 3-0 voorsprong) in de derby tegen Oisterwijk leverden Taxandria tot nu toe slechts 7 punten. Dat is eentje minder dan Bladella, maar in Oisterwijk heeft men nog 13 minuten tegoed om de 3-2 achterstand tegen Reusel Sport goed te maken. Dat ‘geschenk’ kwam door een onterecht genoteerde 2e gele kaart van middenvelder Mathijs Roosen.

Niet alleen blauwwit worstelt met personele problemen, ook blauwgeel mist in ieder geval de geschorsten Paul Peters en Freek van Venrooij (‘een van mijn beste spelers’ zegt Meeuwsen).



Vorig seizoen gaven in het vennengebied de Tipmast Boys niet thuis en verloren fors: 3-0. Ook op de Smagtenbocht lieten de Taxandrianen toen beter voetbal zien, maar werden toch met 2-1 verlies verbitterd naar huis gestuurd.

Het blauwwit vaandelteam oogst nu voor het aantrekkelijke voetbal (weliswaar in te korte fases van een duel) bijna elke week complimenten. Maar op de ranglijst is dat nog niet uitbetaald. Dus worden de punten met de week fiks duurder en zeer zeker in de confrontaties met andere teams aan de onderkant.



In de feeërieke bossen van Oisterwijk, naast het complex van Piet Plezier, moet het zondag toch eindelijk maar eens gaan gebeuren. Daryll Vialle uit E4 (volgende week kampioen tegen SDO’39…?) heeft deze week al zijn krachten bijeen gespaard om als mascotte zijn favorieten te ondersteunen. Voor deze belangrijkste wedstrijd tot nu toe is elke hulp welkom.

Supporters die met de spelersbus me willen reizen kunnen zich opgeven in de kantine. De bus vertrekt om 12:30 uur richting ‘de parel in ’t groen’, met als eindbestemming sportpark De Gemullehoeken, Vennelaan 7, 5062 SR Oisterwijk.



 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven