Nieuws

Bladella legt het af tegen s.c. 't Zand: 2-1

www.bladella.nl
Afgelopen zondag kwamen de supporters en spelers van Bladella van een koude kermis thuis. Na een goede eerste helft gaf het team in het begin van de tweede helft de voorsprong gemakkelijk uit handen en bleek het niet bij machte om het tij te keren.



Voor beide ploegen stond er deze wedstrijd veel op het spel. Beide zijn ze in de onderste regionen terechtgekomen en willen door nog enkele overwinningen een paar plaatsen hoger overwinteren. Daarom begon Bladella enthousiast aan de wedstrijd en drukte het de tegenstander geregeld terug. Al in de tweede minuut had Hans van den Hoogen een uitgelezen gelegenheid om de gasten op 0 – 1 te brengen maar hij miste jammerlijk. In de 11de minuut ging weer een goede kans verloren. In de 15de minuut was het raak. Ruud Leermakers tikte, na een schot van linksback Teun Lavrijssen, de door de jonge keeper Wouter Kogels afgeslagen bal beheerst in (0 – 1). Daarna ontspon zich een interessante wedstrijd met kansen en kansjes aan beide zijden. Bladella speelde fris en gevarieerd zonder zijn stempel echt op de wedstrijd te kunnen drukken. Bij de thuisploeg was de op rechts spelende Mark Lohn een plaag voor de Bladella-verdedigers en hij dwong Peter Bons enkele keren tot een goede redding. Zo pakte Bladella-goalie op slag van rust een strakke vrije trap van hem klemvast.



De tweede helft gaf een totaal ander beeld te zien. Jammer genoeg kwam dat mede door een misser van Peter Bons die een voorzet van links totaal verkeerd beoordeelde. Daardoor kwam ’t Zand na tien minuten langszij en nauwelijks twee minuten later stonden de gasten uit Bladel op een 2 – 1 achterstand. En terwijl de mist steeds dichter werd, en de voeten steeds kouder, werd duidelijk dat Bladella geen echte vuist kon maken tegen het steeds enthousiaster spelende Tilburgse team. Het middenveld kon in de tweede helft niet meer overtuigen en ook het inbrengen van de jeugdigen Tom Maas, Jelle Jansen en Bart Hoeks in de voorhoede bracht geen echt gevaar meer. Toen Jelle Jansen in het 11-metergebied ten val werd gebracht hoopte het blauwwitte legioen nog even op een penalty. Helaas.



Bladella begon weliswaar weer door blessures gehavend aan de wedstrijd maar toonde met goed spel in de eerste helft dat een overwinning mogelijk was. Doordat de kansen toen weer niet werden benut rook ’t Zand de kans en zette dat heel effectief om in de eerste drie thuispunten. Zo liet het Bladella met mascotte Niels Vinken weer puntloos en dus teleurgesteld naar de Kempen vertrekken.
2011-11-14

sc t Zand - Bladella


 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven