Nieuws

MIX-toernooi sluit trainingen 2016-2017 af

www.bladella.nl
Lèste donderdag! Komende donderdag de jaarlijkse afsluitingsavond van het seizoen voor de trainende senioren.

Iedereen welkom
Zoals te doen gebruikelijk staat de A-selectie voor de organisatie van dit onderling MIX-toernooi. De mannen van het twidde nemen dat deze keer voor hun rekening. Het Urste ondergaat nog een ‘besloten trainingskamp’ ter voorbereiding op de nacompetitie, te beginnen zondag thuis tegen RKVV Erp.

Zorg dat je 19:15 uur op het veld staat, dan kunnen we om half acht beginnen.

Na het sportieve voetbalgebeuren zorgt Peer (die van de kantine) met gratis ‘friet mét’ voor de kleine honger. Ook voor feestmuziek wordt gezorgd: met DJ Roberto gaat ’t dak er af !
Natuurlijk zijn ook supporters, gasten, vrienden en bekenden (en natuurlijk de dames van korfbal Bladella!) van harte welkom!!!

Partijen op de donderdag
De liefhebbers bij de senioren kunnen in de zomer hun fitheid en voetbalkunne op peil houden door lekker een potje te komen ballen. De komende tijd op de donderdagavond zijn seniorenleden op het sportpark welkom om te partijen (aanvang 19:30 uur).

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven