Nieuws

Iedereen bij Bladella gaat weer voetballen

www.bladella.nl
Na acht dagen in het middelpunt van de mediahysterie te hebben gestaan vinden het bestuur en de leden van Bladella dat we nu weer overgaan tot waarvoor wij zijn opgericht in 1910, namelijk voetballen.

Ondanks de zeer dubieuze wijze waarop een klein deel van het verhaal in de pers verscheen en er in eerste instantie geen wederhoor werd toegepast, hebben bestuursleden de media toch te woord gestaan, gereageerd op de meest suggestieve vragen, bedreigingen moeten ondergaan en ook nog geprobeerd het gehele verhaal voor het voetlicht te krijgen. Ook de rol van de KNVB hebben wij als zeer teleurstellend ervaren. Wij zijn met de KNVB nog wel in gesprek en in afwachting van hun reactie op vragen die wij hen gesteld hebben. Inmiddels is er, op ons initiatief, diverse malen gesproken met de ouders om ook hen te overtuigen van de redelijkheid van onze manier van handelen die gebaseerd is op besluiten van de algemene ledenvergadering van onze club. Het gesprek dat op woensdagavond heeft plaatsgevonden heeft gelukkig geleid tot een uitkomst waar ouders en club tevreden over zijn. De ouders geven gehoor aan de rechten en verplichtingen van het lidmaatschap van hun kinderen. Tevens zullen hun opmerkingen en suggesties meegenomen worden tijdens de evaluaties van activiteiten. En de jongens gaan het mooie blauwwitte shirt weer met trots dragen. Deze voor iedereen goede afloop betekent dat het bestuur van Bladella dan ook heeft besloten dat wij geen zin meer hebben om het mediacircus te blijven voeden en zal dan ook niet meer ingaan of reageren op vragen vanuit de media. Wij willen dat de focus weer op voetbal komt te liggen en dat de rust binnen de club weer terugkeert. Tot slot bedanken wij nogmaals onze leden, sponsoren, collega verenigingen en particulieren voor de vele steunbetuigingen die wie de afgelopen dagen mochten ontvangen. Dat heeft ons daadwerkelijk goed gedaan en geeft ook weer energie om gewoon door te gaan bij onze blauwwitte familie, een club die het waard is om je voor in te zetten.
 
Het bestuur van v.v. Bladella

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven