Nieuws

Toch ook nog voetballen: Bladella - Valkenswaard

www.bladella.nl
De Valkenswaardse Bosuilen komen op bezoek om in 3D de sportieve strijd aan te binden met ons vaandelteam.

De media, onder aanvoering van vooral Omroep Brabant en het Eindhovens Dagblad, dompelden deze week Bladella met haar vrijwilligers in drek. Ongelooflijk wat er is gebeurd. Met tendentieuze berichtgeving werden en passant ook nog sponsoren meegenomen. Hoe ver kun je zinken om nieuws te maken.
Maar we gaan weer voetballen! Daar is tenslotte Bladella 107 jaar geleden als voetbalvereniging voor geboren.
 
Via 2-0 naar 2-3 en 3-3
Het gelijke spel vorige week tegen nummer voorlaatst was voor Bladella eigenlijk toch teleurstellend. Wij als bezoekers hadden het voor rust in deze semiderby erg moeilijk. Het agressief spelend Bergeijk was winnaar in de duels. De 2-0 achterstand even na rust deed daarom toch het ergste vrezen. Maar de Schippers’ mannen lieten met veel beter positiespel zien zeker niet onder te hoeven doen. Tegen het einde stond blauwwit daarom ineens ook met 2-3 op winst. Te lang juichen werd fataal. Uiteindelijk verdiende het spartelend Bergeijk op karakter toch wel dat ene puntje al waren daar wel drie persoonlijke fouten aan Bladella zijde credit aan.
 
Minimaal
Bladella - SV Valkenswaard staat nu zondag op het affiche. Het verschil op de ranglijst tussen het blauwgeel en het blauwwit is zes treden. Dat klinkt heel wat, maar dat is het zeker niet. Valkenswaard - nog een inhaalwedstrijd bij Sparta’25 tegoed - scoorde tot nu toe slechts één verliespuntje meer. Weten na carnaval de Bosuilen in Beek en Donk de volle winst te pakken en op de Smagtenbocht de Schippers’ mannen pootje te lichten, staat V’waard meteen mee bovenin en zakt Bladella naar het rechter rijtje. Zo kort zit in deze leuke en interessante klasse de teams bij elkaar.
 
Nestwarmte
De erwtensoep van de supportersclub voor alle bezoekers is gratis. Dat is traditie. De Meiden van Onder 15 zijn deze zondag aan de beurt om vóór de wedstrijd loten te verkopen. Die opbrengst zal deze keer vele malen groter zijn.
Na de toss met de jonge scheidsrechter Lennart Geertsen uit Best doet mascotte Jim Fisher van Onder11-1 zijn uiterste best om de Valkenswaard doelman te passeren. Jim gaat zijn favorieten een voorbeeld geven hoe te scoren.
Na afloop, en zeker bij winst, een extra feestje in de kantine. Er staan dan ongetwijfeld sponsoren in de rij om een vaatje bier aan te laten sluiten. Ze moeten immers van ons clubke afblijven. Zo simpel ligt dat!
In de opgepookte nestwarmte is er stof genoeg om de week én de wedstrijd nog eens door te nemen.
We zien mekaar!!

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven