Nieuws

Zaterdag 18:30 uur Braakhuizen - Bladella (beker)

www.bladella.nl
Dit weekend de laatste wedstrijdlootjes van 2016. De Schippers’ mannen bekeren zaterdagavond al en wordt O11-1 zondag toch nog kampioen..?

O13-4 gelukt!
Na Onder9-4, O19-3 en O15-3 lukte het afgelopen zaterdag ook voor Onder13-4. Dit ‘D4’ moest bij de concurrent nog een puntje gaan halen om met de borst vooruit in polonaise de kantine in te kunnen trekken. Da’s gelukt, maar wat was het spannend…! Op ’t Heike in Dommelen werd door de mannen van Ard, Peter, Harold, Arie en Richard de beginstand naar het einde geknokt: 0-0 dus. Proficiat!
 
Ook O11-1..?
Voor Onder11-1 ligt er nog een Hitchcock scenario op tafel. Weten de mannekes van Dommelen van Bladella te winnen, dan gaat dat andere blauwwit met de schaal aan de haal. Wordt het een gelijkspel dan wordt de kampioensschaal gedeeld door Dommelen en Hapert. Hebben onze mannen van Sam, Rob, Stijn en Pieter met Adje dan ook nog kans…? Ja! Maar dan moet het bezoekend Dommelen verslagen worden. Als dat gebeurd dan mag ‘zwarte broek en blauwe trui’ door de kantine schallen en mag ook het team van Hapert hun kampioensfeest gaan vieren. Onze Hapertse buren hebben er dus ook belang bij dat Dommelen niet wint.... Zondag a.s. (jawel zondagmorgen!) om 10 uur gaat deze ontknoping geschieden! Daarbij kan O11-1 heel veel supporters gebruiken!!
 
Braakhuizen beker
Na de 1-5 bekerwinst op Bergeijk werd de formatie van Huub Vermeulen gekoppeld aan Braakhuizen. Weer een uitwedstrijd tegen weer een team uit onze klasse. Tegenstander Braakhuizen was in de groepsfase met BES, Riethoven en Spoordonkse Boys de sterkste. In een enerverend burengevecht werd Geldrop, na een 2-2 eindstand via strafschoppen verslagen. Vorige maand ook nog eens 2e klasser Helvoirt aan de zegekar gebonden. In de competitie acteren de roodzwarte formatie van coach Jeroen v.d. Schoot wat tegenvallend. De momenteel 11e plek in 3D past niet echt bij de ambities die in Braakhuizen leven.
 
Laatste pot
De laatste weken is de euforie bij de Schippers’ mannen ook wat geluwd. Afgelopen zondag thuis was Sparta’25 op alle fronten beter. Met twee krijgertjes van de fluitist kon over de 2-3 eindstand niet echt gemopperd worden. Nu alle defensieve krachten weer nagenoeg beschikbaar zijn is het vaandelteam zoekende naar de ideale formatie. Dat kan zaterdagavond aanvang 18:30 uur op sportpark De Kievit in Geldrop.
Komende week nog de laatste trainingen van 2016 die komende donderdag nog afgesloten wordt met het gebruikelijke MIX-toernooi met alle senioren, VR1 en O19-jeugd (aanvang 19:30 uur)
 
Voor de liefhebbers kan Ajax – PSV, zondagmiddag om 16:45 uur, in de kantine bekeken worden.

 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven