Nieuws

Nieuwjaarsloterij is gestart

www.bladella.nl
Jaarlijks organiseert Bladella de Nieuwjaarsloterij. De opbrengst hiervan komt ten goede aan onze jeugdafdeling. 

Jeugdspelers ( sters ) uit de volgende jeugdcategorieën: JO-15, JO-13, JO-11, MO-15, MO-13 verkopen loten van € 1,-- per stuk. De jeugdleiders halen op vrijdag 11 november tussen 19.00 en 20:00 uur  de lotenboekjes op. ( secretariaat sportpark)
Start lotenverkoop vindt plaats op zaterdag 12 november. De loten worden na de gespeelde wedstrijden op die dag uitgedeeld.

Omdat het geld gebruikt wordt voor activiteiten voor de jeugdafdeling verwachten we dat iedereen meedoet en minimaal 25 loten verkoopt. Als dat niet gebeurt betalen de ouders een bijdrage 25 euro of een bijbetaling van het aantal  minder verkochte loten dan 25. (volgens een algemeen besluit van de ledenvergadering).
Bij aankoop van loten krijgt de koper een stickertje om op de voordeur te plakken. Geef die af aan de bewoner om die er zelf op te plakken.

De verkochte boekjes, met de geniette strookjes erop, en het ontvangen geld kun je inleveren op het secretariaat op het sportpark. Inleveren van de lootjes kan op de trainingsavonden van de teams: JO-15, JO-13, JO-11, vanaf 18:00 tot 20:00 uur. Voor JO15-1.2. en JO13-1.2. alleen op dinsdag vanaf 17:45 tot 18.15. uur. Voorafgaande aan de training.
Laatste inlever dag van de lootjes is op zaterdag 3 december vanaf 09:00 tot 12:00 uur.
Lever de boekjes en het geld vóór de trainingen in. Je kunt dan ook nieuwe boekjes krijgen om nog meer loten te verkopen.


NAAR PSV .....?
De 5 jeugdleden die de meeste loten verkopen krijgen als beloning een entreebewijs voor een wedstrijd van PSV tegen….? Hier gaan we gezamenlijk, onder begeleiding,  naar toe.
Leden van het TEAM dat de meeste loten verkoopt, zowel in de categorie JO-13 en JO-11 krijgen  ook een prijs. Moedig je teamleden aan om SAMEN meer loten te verkopen. De winnaars nemen op  zaterdag 7 januari 2016 hun prijs in ontvangst  in de Bestuurskamer Tijd 13:30 uur.

Wij hopen op een flinke inzet van spelers en ouders. We bedanken jullie alvast hartelijk voor de medewerking.
Tip!  Voorafgaande  de start van de verkoop loten kun je al voorbereidingen treffen door in je kennissenkring alvast bij:  Oma, Opa, Fam-leden Buren etc. loten in bestelling te nemen.
 
Met sportieve groet,
Jeugdcommissie van Bladella.
 
Zaterdag   3 december laatste inleverdatum


 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven