Nieuws

AVE: ‘Langs de lijn met Peer Hooijen’

www.bladella.nl
Op amateurvoetbaleindhoven.nl is een openhartig interview te lezen met Bladella-man Peer Hooijen. ‘Gedwongen’ door oud Rood Wit V. voorzitter Wim van den Berk, kwam Peer in de rubriek ‘Langs de lijn’ deze keer aan het woord. Met o.a. Jan Driedonks (oud Geldrop voorzitter) en Jos Blatter (oud UNA voorzitter) al een illuster gezelschap.

AVE: “In deze rubriek belichten we voetballiefhebbers die naast de hoofdrolspelers van het 1e elftal een belangrijke rol spelen binnen de club. Enkele prominente figuren zijn al de revue gepasseerd op de site. In de vorige editie was Wim van den Berk, oud voorzitter en clubicoon van Rood Wit V die zijn verhaal over het voetballeven bij de Veldhovense club etaleerde. Deze keer is het de beurt aan Peter Hooijen van Bladella.
 
Als we praten over een clubman in hart en nieren binnen voetbalvereniging Bladella dan komen we direct uit op Peter Hooijen. ‘Peer voor vrienden’. Peer is al heel lang actief binnen de club en verricht nog steeds allerlei hand- en spandiensten veelal op organisatorisch gebied. Moeilijk te omschrijven wat hij allemaal deed en nog steeds doet. Wat doet en deed hij eigenlijk niet?! Van jeugdleider, jeugdcommissie, leider van 4e tot 1e, clubblad, TC, hoofdbestuur, en eigenlijk alles wat daar tussen zit, tot PR-man nu, (mede)verantwoordelijk voor de Bladella clubsite, die in hoog aanzien staat. Actief bewaker van de clubcultuur, zo gezegd.
 
Peter Hooijen wil niet graag op de voorgrond treden, was zijn antwoord toen we hem belde. Maar toch gaan we de man met een ‘blauw-wit’ hart een aantal vragen stellen.  
 
Stel je even voor aan het amateurvoetbaleindhoven publiek:
Peer Hooijen 68 jaar jong (zou je niet zeggen, wel?!), getrouwd, twee kinderen met vier kleindochters en twee kleinzonen. Koert uit Hulsel is het jongste lid van Bladella (net 2 jaar) en voor Rein (4 jaar) uit Rosmalen wordt OJC vermoedelijk zijn tweede voetbalclub. Alleen mijn kleinkinderen (en de DELA...) kunnen me van de Smagtenbocht weghouden. Fulltime, onbezoldigd, in dienst bij Bladella. Een strakke organisatie is mijn passie. De archiefruimte op het sportpark is mijn dagelijkse werkplek. Overdag ook inloop voor het sociale contact, maar tijdens voetbaluren als vraagbaak en (oneerbiedig) dumpplaats van problemen en probleempjes.”....
 
Reactie uit Hulsel:

 
Klik hier voor het volledig interview 

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven