Nieuws

EK Column: Max, Mats en Mads

www.bladella.nl
Een dilemma op zondagavond. Op Nederland 1, ARD en Sporza die Mannschaft, zonder favoriet Mats Hummels, op Ziggo de GP van Canada met Max Verstappen.

Wat doe je dan? Gelukkig begint Max in Montreal om 20 uur Nederlandse tijd, dat is ruim voor de aftrap van Mats en kornuiten in Lille. En eerlijk is eerlijk, normaal was alleen de start in de Formule 1 leuk. En de eerste paar bochten, om te kijken wie er allemaal op elkaar knallen. Daarna was het toch vooral een optocht van heel dure wagens. Maar met Max is alles anders.
 
Dus als hij na de start ineens derde ligt, wil je toch blijven kijken. Wie weet, komt er weer zo’n bizar Olav Mol-momentje. En dan slaat de twijfel toe. Duitsland - Oekraïne komt steeds dichterbij. Wat gaat Mustafi doen, de vervanger van Mats?
 
Gelukkig leven we in 2016, en ik ook weer in Nederland. Op mijn telefoon heb ik geen last meer van geopolitieke-economische belangen en dus kan ik gewoon op de app van NOS de wedstrijd in Lille kijken, terwijl op tv de bolides in Montreal blijven voorbijrazen.
 
Ik zit er helemaal klaar voor en kan genieten van beide sporten. Totdat ineens een derde scherm actief wordt. Mads wil aandacht. 7,5 maand jong weet hij feilloos de momenten uit te zoeken om aandacht van papa te vragen. En dus maar snel omhoog. En terwijl Max beneden op televisie met Nico Rosberg een mooi duel uitvecht, scoort Mats’ vervanger Mustafi op mooie wijze 1-0. Ik zie het in samenvattingen en nabesprekingen.
 
En terwijl Max uitlegt dat plaats 4 ook mooi is, kijken ik en Mats toe hoe Duitsland heer en meester is in de tweede helft met een mooi doelpunt van Schweinsteiger als beloning, en slaapt Mads weer.
 
Stijn Heusschen

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
De druk wordt groter. Bladella komt (te) dicht bij gevaarlijke plaatsen. SV Laar is goed op weg naar de promotie play-offs. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven