Nieuws

D1 eervol tweede Penalty’s nekken B1

www.bladella.nl
Oppermachtig Kloetinge werd districtskampioen met Bladella D1 eervol op de 2e plaats. Ook B1 haalde het niet. Via 2-2, en na verlenging 3-3, bleek Wilhelmina Boys helaas beter met penalty’s.

D1 vicekampioen
Een mooie tweede plaats leverde het districtskampioenschap op voor Bladella D1. De kampioenen van de drie hoofdklassen in Zuid I mochten in Kaatsheuvel bij gastheer DESK afgelopen zaterdag gaan uitmaken wie zich ‘Brabants kampioen’ mocht noemen. Voor deze driekamp moesten twee partijen van 2x 25 minuten gespeeld worden. Pittig dus! Tegen het D1 van gastheer DESK, dat in de eerste partij kansloos was tegen Kloetinge (4-1), werd in een spannende pot een 2-1 overwinning uit het vuur gesleept. Maar ook voor onze blauwwitte strijders waren de groenwitte Zeeuwen duidelijk te sterk. De 3-0 nederlaag was niet geflatteerd te noemen. Ook op dit podium bleek de boomlange Kloetinge spits (en aanvoerder) Sander van Vossen van een andere planeet. Hij scoorde voor zijn team die dag vijf van zeven doelpunten en zorgde voor de ander twee voor de assist.
Klik hier voor o.a. filmbeelden van D1 - Kloetingen D1.
Met dit districtstoernooi werd een onvergetelijk mooi seizoen voor het team van Jesper, Max, Stijn en Niels afgesloten.
 
Districtskampioenen
Bladella C1 haalde net niet het kampioenschap in de hoofdklasse. Dat verhaal is bekend. WODAN mocht in Kaatsheuvel daarom een gooi doen naar de titel van districtskampioen. En dat deden ze met verve! De Eindhovenaren waren met overwinningen van 5-0 en 5-1 tegen respectievelijk Emplina (Empel) en Unitas’30 (Etten-Leur) een klasse apart. Daar had ons C1 dus ook een mooi resultaat kunnen behalen. Extra zuur dus. In zowel de A- als de B-categorie werd Best Vooruit districtskampioen. De roodzwarte B’s uit Best wonnen van DESK (4-0) en van RBC (2-1). Bij de A was 2-1 winnen van RBC en een 0-0 gelijkspel tegen Kozakken Boys voldoende voor de prestigieuze titel.
 
B1 baalt
Voor de 2e ronde van de nacompetitie, met een finaleplaats voor promotie naar de hoofdklasse als inzet, trof Bladella B1 voor de derde keer in het seizoen Wilhelmina Boys. De blauwwitte formatie kwam na een 2-0 achterstand in de tweede helft heel knap terug. Vlak voor tijd kreeg Bladella zelfs nog een uitgelezen mogelijkheid om via een penalty de winst naar zich toe te trekken. Helaas gemistDe tweede veertig minuten bleken net te kort om het overwicht van dat moment in een winnende treffer uit te drukken. Het arbitrale trio ging na de reguliere tijd meteen voor strafschoppen. Na wat discussie en telefonisch contact ‘met Zeist’ werd het reglement toch gevolgd en werd 2x 12½ minuut verlengd. Meteen kwam de 3-2 voor Bladella op het scorebord. Echter niet voor lang want de andere B’s uit Best maakten het weer gelijk 3-3. Ook de noodzakelijke strafschoppenserie na het eindsignaal bracht groot verdriet. Toen B1 bij de vijfde strafschop misser drie liet noteren, hoefden de Bestenaren (1x gemist) de reeks niet eens meer af te maken. Wilhelmina Boys B1 mag daarom komende zaterdag in de finale tegen Oirschot Vooruit B1 een gooi doen naar de hoofdklasse. Bladella B1 was daar heel dicht bij....
Klik hier voor het compleet wedstrijdenoverzicht.

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven