Nieuws

EMK uit is de laatste

www.bladella.nl
Met EMK - Bladella wordt de competitie 2015/2016 op 2e Pinksterdag afgesloten. In Nuenen is Bladella dan voor de laatste keer in het schitterende Tipmast tenue te bewonderen.
Het beeldmerk van Grand Café, Hotel, Restaurant De Tipmast sierde liefst zes seizoenen de outfit van de blauwwitte selectie. Voor de voortreffelijke steun en de uiterst plezierige samenwerking is Bladella hen grote dank verschuldigd. Els, Femke en Bart zeer bedankt!!  
MS Schippers’ volgt vanaf 1 juli a.s. De Tipmast op als hoofdsponsor. Natuurlijk blijft De Tipmast ook in de toekomst als sponsor aan Bladella verbonden.

Bloemencorso
‘Jullie hoofdveld lijkt wel een bloemencorso!’ Met die constatering kwam zondag de arbiter van dienst binnen nadat hij het veld in ogenschouw had genomen. Hij vroeg nog net niet om een oranje wedstrijdbal.... Het veld, gekleurd met duizenden witte madeliefjes geflankeerd door honderden gele paardenbloemen, moest dienen als speelmat voor de wedstrijd tegen SBC. “Vergeten voor Moederdag de bloemen te plukken zeker..?!”
 
SBC
Evenals de uitwedstrijd (die met die 2 gemiste penalty’s) werd het laatste thuisduel van dit seizoen tegen datzelfde SBC weer een ‘koppijnwedstrijd’. Niet alleen werd ook deze partij onnodig verloren (1-2), maar de zes mauwkaarten, in een wedstrijd waar niks meer op het spel stond, ontmoedigde het gemoed heftig. De vier geheel onnodige uitsluitingen die dat opleverde dwingt tot bezinning en levert bij inkeer gegarandeerd meer punten op. Kampioen Oirschot Vooruit komt het seizoen rond uit op vier schorsingen, bij de begenadigde Boys van Wilhelmina staat de teller al op 17.
 
EMK
Eenheid Maakt Kracht wortelt in het Nuenense buurtschap Het Eenheid. Voetbalclub EMK groeide binnen Nuenen uit naar een goed alternatief van de ‘professionele’ voormalige hoofdklasser Nuenen. Vorig seizoen leverde het vaandelteam van de ongeveer 500 leden tellende dorpsclub een knappe prestatie door met grote overmacht kampioen te worden in 4G. Voorafgaande aan het seizoen - voor het eerst in de 3e klasse - was handhaving voor EMK dé doelstelling voor dit seizoen. Sinds vorige week is dat doel bereikt en verdienen de spelersgroep én de technische staf o.l.v. gepassioneerd voetbaldier Toon van der Loo de Eenheidse complimenten.
 
De laatste
Komende maandag 16 mei, 2e Pinksterdag, staat de laatste competitiewedstrijd van dit seizoen op het programma. In het klassement bezet Bladella plaats negen met vier punten voorsprong op de tegenstander. Het blauwwitte keurcorps van Huub Vermeulen, de Tipmast Boys, kan zich alleen bij winst nog plaatsen in het linker rijtje. Op sportpark Wettenseind, Wettenseind 26, 5674 AA Nuenen is Bladella voor het laatst te bewonderen in het Tipmast tenue! 

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven