Nieuws

Bladella akkoord met plan Projectgroep Kwaliteit

www.bladella.nl
In de bestuursvergadering van 14 maart heeft het bestuur unaniem ingestemd met het model dat door de projectgroep “met kwaliteit naar een hoger niveau” is uitgewerkt. Deze projectgroep had van het bestuur de opdracht gekregen om het besluit van de algemene ledenvergadering gehouden in september 2015 om te komen tot een nieuw ontwikkelmodel uit te werken. Dit besluit van de ALV was gebaseerd op de analyses en conclusies van de denktank onderdeel jeugd.

De projectgroep heeft de uitgangspunten van het nieuwe model vertaald in een organisatieopzet die op de volgende link is te vinden https://www.bladella.nl/projectgroep-kwaliteit 
Het bestuur heeft de projectgroep tevens de vervolg opdracht gegeven om te komen tot een implementatieplan [ hoe gaan we het vastgestelde model verder uitwerken en uitrollen binnen onze vereniging}. Dat betreft ook het zoeken van kandidaten voor de verschillende rollen zoals die in het betreffende organisatiemodel zijn uitgewerkt. Dat betekent dat er per rol ook een kort en krachtig uitgewerkt profiel komt met beschrijving van de werkzaamheden, de verantwoordelijkheden en de noodzakelijke competenties en het tijdsbeslag.
De projectgroep is hiermee hard aan de slag. Omdat de projectgroep nu een andere opdracht heeft gekregen die ook het zoeken van kandidaten betreft heeft Ton Seuntjens aangegeven dat dit in verband met zijn officiële functie bij de KNVB niet te combineren is. Hij blijft wel beschikbaar voor advies.
Leden die op basis van de informatie menen in aanmerking te kunnen komen voor rollen zoals in het organogram zijn aangegeven kunnen in contact treden met de voorzitter van de projectgroep Hennie Bot of via de mail projectgroep@bladella.nl.
Het bestuur dankt de leden van de projectgroep voor de geleverde inspanningen en resultaten en wenst hen veel succes bij de verdere stappen om te komen tot verdere invulling.
 
Namens het bestuur,
René Walenberg
Voorzitter

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven