Nieuws

Gezocht: toezichthouder kleedlokalen

www.bladella.nl
Met Bert,   Goedenavond Bert, hier met Tiny Tijsen van Bladella.   Hee hallo, ook goedenavond. Hoe gaat het met jou Tiny?

Goed hoor, mijn computer was de laatste dagen niet te gebruiken. Ik had je willen mailen maar dan is er altijd nog de telefoon om iemand te bellen. Vandaar….
 
O, maar waarom bel je mij?
Je weet dat we rondbellen voor vrijwilligers bij de voetbalclub. Ik weet dat je al heel wat jaren hebt meegeholpen. Ik denk dat jij als verenigingsmens best wel weer wat zou willen doen.
 
Ik ben toen niet zo plezierig weg gegaan. Klopt, maar over dat akkefietje zeur ik niet meer. Wat heb je voor mij in de aanbieding?
We proberen een team te maken van mensen die regelmatig op het sportpark komen per toerbeurt toezicht houden op de kleedlokalen. Dat moet zeker door de week ’s avonds, op zaterdag en ook eigenlijk ook op zondag gebeuren. Daarvoor hebben we dus heel wat mensen nodig.
 

En daarvoor hadden jullie aan mij gedacht. Ik wil het wel doen, ik ben er graag bij. Ik vind de vriendschap en het netwerk op mijn leeftijd best belangrijk. Dan blijft Bladella toch wel je cluppie.
En jij durft je verantwoordelijkheid te nemen, en ook een bezem te gebruiken als er weer eens een kleedlokaal vies is achter gelaten. Tegenwoordig is het vooral kleedlokaal acht waar een bende van gemaakt wordt.
 
Daar kunnen ook anderen voor zorgen…
De leiders zien er soms niet op toe dat het netjes achterblijft. Nou kun je wel zeggen dat ze dat wel moeten doen maar…. Als mensen dat samen doen, geeft dat rust en dwingt het respect af.
 
En daarvoor vraag je mij?
Ja, jij kunt dat, die kwaliteiten heb je. En misschien ken jij anderen die dat ook kunnen en waar jij mee kunt en wilt werken. Dan kun je er een mooi team van maken.
 
OK. Houdoe! Ik hoor nog van je.

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven