Nieuws

Gezocht: medewerker activiteiten jeugd

www.bladella.nl
Met Toine, Goedenavond, met Helma van Moll van Bladella. Hallo Helma, dat is alweer een tijdje geleden !!!

Dat klopt helemaal. Ik zie je op woensdag wel eens voorbijwandelen op het sportpark. Ik denk dat je dan je zoon ophaalt na het trainen.
Klopt helemaal. Onze Joep voetbalt in E2 en die trainen dan. Maar, ik heb nu niet zoveel tijd. Waarvoor bel je?

We zijn al een hele tijd op zoek naar meer vrijwilligers. Maar dat wil eigenlijk niet vlotten. Daarom bellen we nu ouders van jeugdleden persoonlijk met de vraag of zij op één of andere manier willen helpen. Vandaar dat ik jou nu bel.
Mijn vrouw is actief bij de tennis. Daar doet ze bardienst. Maar daar hoef je mij niet voor te vragen.

We hebben allerlei helpers nodig en jij hebt beslist andere talenten. Ikzelf hoor bij de groep van de activiteiten. Daar kunnen we altijd hulp gebruiken. Als keukenhulp bij het kamp, bij de loterij voor de jeugd….
Nee, dat kan ik niet. Ik ben heel slecht in organiseren en door mijn wisselende diensten op het werk kan ik me moeilijk vastleggen.

Jij werkt bij de Kempenaer? Jij bent toch reporter? Jij kunt overweg met het fototoestel? Er komen naar ons idee veel te weinig stukjes over de jeugd op de site en in de Fakkel. En er zou meer op Facebook kunnen komen. Is dat misschien iets voor jou?
Tja, maar daar moet ik dan eens over nadenken. Moet ik dan vaak iets doen?

Als er meerdere mensen bij de activiteiten gaan meehelpen is het natuurlijk minder vaak. Het blijkt ook leuk om met anderen een planning te maken en die samen uit te voeren. Dan kun je daarbij ook afwisselen.
Dat lijkt me eerlijk gezegd wel iets. Ik zal bij de ouders van het team van onze Joep eens navragen. Moet ik je terugbellen? Wanneer kan dat het best?

Nou, ik schrijf je naam hier vast op als een belangstellende en als jij dan komende zaterdag bij anderen navraagt of er belangstelling is bel ik je over een week terug. Maar misschien tref ik je zaterdag al in de kantine. Kunne we even bijpraten.
Maar nu moet ik echt weg. Helma. Tot de volgende keer….
 




 

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven