Nieuws

Bladella laat vluchtelingen aan de bal

www.bladella.nl
Een week bivakkeerden een kleine 200 vluchtelingen op het Pius X - College. Jeroen, Roland, Marco, Noud en Sjoerd uit de C waren daarbij en kwamen in beeld. 

De gemeente had voor hen een ochtend- en middagprogramma gemaakt om daarin verengingen en anderen de mogelijkheid te geven sportieve of andere activiteiten te organiseren. De vluchtelingen uit landen uit het Midden Oosten, maar vooral uit Syrië, konden zich om tien en om twee uur melden. Zo was er iedere dag taalles, was er knutselen voor de kleintjes, een poppenvoorstelling, een basketballclinic, een sportief-totaalpakket, er waren zes driewielers van Het Snelle Wiel en was er op tweede kerstdag de gelegenheid om een paar uurtjes te ballen met begeleiders van Bladella. Ondanks het voor de vluchtelingen vrij vroege uur was er voldoende belangstelling. In ieder geval ook van de cameraploeg van RTL4 die er een nieuwsitem van maakte. Nog niet gezien? Klik dan hier.
 
Nog schoenen of kleding?
De oproep om sportschoenen voor de vluchtelingen leverde in één dag 40 paar prima schoenen op. Dank daarvoor. Ze zijn op het gemeentehuis afgeleverd en in het daarvoor bestemde lokaal op school terecht gekomen. Als er leden van Bladella zijn die nog schoenen, of ook goede kleding, hebben voor vluchtelingen kunnen die bij het Rode Kruisgebouw, Torendreef 22, afgegeven worden. Gelegenheid daarvoor is er op dinsdag tussen half twee en half vier en op donderdag- en zaterdagmorgen tussen tien en twaalf uur.  

 
www.bladella.nl
Het competitie-einde nadert gestaag. Zondag 'Brabantia' en dat is het voorlaatste thuisduel. De spanning blijft maar stijgen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven