Nieuws

Bladella haalt weer geen punten...

www.bladella.nl
De meegereisde supporters zagen een geflatteerde overwinning van de blauwwitten uit Dommelen waar Bladella goed veldspel en een serie gemiste mogelijkheden tegenover stelde.

Tja, maar daarmee haal je geen drie punten.
 
De opstelling
Tom Maas en Geert van Overbeek vormden de sluitpost voor doelman Ruud van Stokkom met Teun Grimbergen en de jonge Rob van den Boom aan hun zijde. Pim van Erp was de bedrijvige motor op het middenveld, dit keer weer met Cas Vosters en Anel Selimovic. Ruud Leermakers stond als vertrouwd in de spits, als aanspeelpunt, met de behendige Bart de Jong en Ibou Bot op rechts en links.
 
Toch een achterstand bij rust
Net als in de wedstrijd van twee weken geleden had Bladella met name in de eerste helft een veldoverwicht. Er kamen meteen vanaf het begin kansen zoals voor Anel Selimovic, in de achtste minuut, na een voortreffelijk lopende aanval. In de 17de minuut kreeg Ruud Leermakers een unieke kans om het overwicht in een voorsprong om te zetten. Hij werd gemangeld in het strafschopgebied en scheidsrechter Manichand gaf penalty. De bal ging hoog over. Ondanks dat Dommelen liet merken dat de Bladella-defensie attent moest blijven speelden de eigen aanval met veel lef. Een overtreding van en een gele kaart voor Pim van Erp luidden de 1 – 0 in. De vrije trap werd tot hoekschop verwerkt maar daaruit kopte Thomas Keeman hard in: 1 – 0. Bart de Jong bracht Bladella in de 40ste minuut langszij door een aanval door het midden in de rebound keurig af te ronden. Bladella haalde opgelucht adem. Maar nog net voor rust kwam er toch weer een achterstand. Na een verdedigingsfout verdween een schotje van aanvaller Jordy van der Heijden, moeilijk te zien voor Ruud van Stokkom, onverwacht in het doel 2 – 1.
 
Weinig echte kansen in de tweede helft
Vóór rust had Bladella-trainer Huub Vermeulen Anel Selimovic wegens een blessure al moeten wisselen voor Luc Vosters. Samen met de andere voorwaartsen ging hij fris van de lever van start en al na vijf minuten had Ruud Leermakers een fraaie kopkans. Maar Ruud miste en kwam daarna maar moeilijk weer in de wedstrijd. Dommelen speelde harder in deze fase en verzamelde daarmee vermanende woorden van scheidsrechter Manichand, en ook een viertal gele kaarten. Maar ze haalden daarmee ook het venijn uit de Bladella-aanvallen. Afstandsschoten van Cas Vosters, Ibou Bot en weer Ruud Leermakers troffen geen doel. Bij Bladella kreeg ook Geert van Overbeek in deze fase geel. In de 37ste minuut kwam de stand van 3 – 1 op het scorebord. De bij Dommelen ingevallen Christiaan Burhenne omspeelde fraai de laat uitgekomen doelman Ruud van Stokkom en plaatste de bal daarna keurig in de uiterste hoek. Ondertussen had Pim van Erp bij Bladella plaats gemaakt voor Roel Segers maar dat kon het spreekwoordelijke tij niet meer keren.
 
En nu tegen Reusel Sport
Ondanks de frisse aanvalslust, de goed lopende combinaties in de eerste helft en de kansen die dit opleverde moesten de elf van Huub Vermeulen samen met mascotte Sten Groenland van E3 teleurgesteld het veld verlaten. Volgende week wacht weer een nieuwe uitdaging: Reusel Sport komt op bezoek. Daarbij hoort een voorwedstrijd van de teams van C1 en het afscheid van de selectie van clubicoon Jeroen Schilders. Alle reden voor de selectie om een passend aanvalsplan op te stellen.
 
WFC: Feest in de tent
Behalve voor de wedstrijd tegen Reusel Sport, de derby van de Kempen, en het afscheid van Jeroen Schilders zijn er nog andere redenen om die zondag naar het sportpark van Bladella te komen. Allereerst is er de wedstrijd tussen Bladella C1 en Reusel Sport C1 die om 12.45 uur begint. Rob speelt bij Bladella C1 en is de zoon van Jeroen himzelf. Om precies half drie is er de speech van de voorzitter voor Jeroen en zijn familie.
 
Supportersclub WFC organiseert ook weer een fantastische loterij met als prijzen in ieder geval een fraaie fiets van sponsor Bito, een dinerbon en een bierkaart. En nog ander prima andere prijzen. Er is weer veel gedaan om de derde helft zowel voor de Bladella- als de Reusel-supporters tot een mooie happening te maken. Daarom nodigen we iedereen uit om na de wedstrijd in de kantine en in de tent mee te praten over het vertoonde spel, over de al dan niet terechte uitslag en over nog veel meer en dan laat, heel laat als voetbalvrienden uit elkaar te gaan.

fotoverslag Trompettercup
2015-11-02

Dommelen - Bladella 3 - 1


 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven