Nieuws

Troostprijs voor Roel Wijnen

www.bladella.nl
Alle 39 vragen met schiftingsvraag werden door Roel Wijnen en Dennis Soeteman (doelman Dommelen) goed beantwoord. Uiteindelijk ging de 1ste prijs toch naar Dommelen.

De eerste editie van de Grote Trompettercup Voetbalquiz is gewonnen door Dennis Soeteman uit Dommelen. De minst gepasseerde doelman in de regio van twee seizoenen geleden moest wel een extra schiftingsvraag beantwoorden. Na de eerste ronde van 39 vragen en een eerste schiftingsvraag eindigde hij precies gelijk met Roel Wijnen van Bladella. Beide inzenders hadden alle (!) vragen goed beantwoord en ook bij de schiftingsvraag hadden ze een zelfde aantal doelpunten doorgegeven.
 
De extra schiftingsvraag luidde als volgt. Welke vijf ploegen hebben in de Trompettercup-historie de meeste ballen verdiend (elke ploeg goed voor 1 punt) en als eventuele beslissende vraag: hoeveel ballen in totaal mochten deze vijf ploegen af komen halen bij de prijsuitreikingen? Een mega-puzzel, die door Dennis echter perfect werd opgelost. Hij had alle vijf de ploegen (Valkenswaard, SDO ’39, Dommelen, DVS en Beerse Boys) goed. Roel scoorde bij deze vraag net wat minder goed. Hij kwam tot drie juiste teams. Het totaal aantal ballen was dus niet meer van belang. Dat waren er precies 200. Saillant detail: dat aantal had Roel dan weer precies goed geraden.
Van de overige inzenders eindigde Jan Vlems in de top 7 en plaatste Stijn van Zuilichem zich rond de 15e plek.
 
Conclusie: Dennis Soeteman wint het weekend of midweek Landal Het Vennenbos en Roel krijgt een troostprijs.
Klik hier voor alle vragen met de juiste antwoorden.
 
De Trompettercup bedankt iedereen voor het meedoen, voor de positieve reacties en tot volgend jaar, want dat komt er weer een nieuwe, uitgebreide Trompettercup Voetbalquiz.

715,4 km's
De Kempische voetbalsite, de Trompettercup, heeft ook een overzichtje met de te reizen kilometers komend seizoen gemaakt van alle 46 Kempische voetbalclubs. Dosko´32 (4e klasse) gaat de minste kilometers maken (slechts 266!) en UNA (topklasse) uiteraard de meeste: 3.554 km.  
Met de 715,4 km bezetten de Tipmast Boys in die rangschikking de 34plaats.
Voor wat het waard is...

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven