Nieuws

Rood Wit feliciteren

www.bladella.nl
Bladella 1 speelt zondag haar laatste wedstrijd van competitie 2014/2015. Het vaandelteam reist daarvoor naar Veldhoven om tegen kampioen Rood Wit uit te komen.

Veilig
Door zelf te winnen van het spartelend Bergeijk hielden de Tipmast Boys het lot in eigen handen. Spoordonkse Boys verloor en Oisterwijk speelde gelijk, dat zou feitelijk al genoeg geweest zijn om de nacompetitie te ontlopen.
Al bij al voor blauwwit geen competitie om over naar huis te schrijven. Bladella hoort niet thuis aan de onderkant van de 3e klasse.
 
Kampioen
Komende zondag gaan we Rood Wit in Veldhoven feliciteren als onbetwiste kampioen in deze klasse. Slechts 1x werd verloren (van Nevelo) en 4x gelijk gespeeld. Dat leverde in ieder geval 64 punten op met een saldo van 89-12. Goalgetter Joey Hellstern wordt met tenminste 28 doelpunten tot regiotopscoorder gekroond, Jan van Hout wist tot nu toe 15x het vijandelijke net te vinden en drie andere Rood-witters scoorden ook nog eens ieder 9x. Fantastische cijfers waarmee ook hoog de trap in 2e klasse beklommen kan worden.

 
Laatste wedstrijd
De competitie waardig afsluiten bij de kampioen is de opdracht die de mannen van vertrekkend coach Jasper van Hoof meekrijgen naar sportpark de Korze. Mascotte Ethan Kameza uit E5 gaat toezien dat dat dat gaat gebeuren. Daarna gaat nog enkele weken alle support naar de Tipmast Boys 2. In de nacompetitie moet Bladella 2 naar klassebehoud geholpen worden.
 
2e speelt nacompetitie
Voor handhaving in de reserve 1e klasse speelt het team van Louis Broers & Frank Schinkel nog een aantal belangrijke wedstrijden. Zoals het er nu naar uit ziet wordt in de 1e reeks een dubbele confrontatie tegen de reserves van Emplina (Empel) afgewerkt. Als die reeks positief wordt afgesloten volgt nog een 2e reeks. Dan wordt BMC 2 of 3 (beide teams uit Berlicum spelen nacompetitie!) waarschijnlijk de tegenstander.
 
Programma (onder voorbehoud)
1e reeks
     zo.  17 mei
     ma. 25 mei 2e pinksterdag
 
Emplina 2 - Bladella 2
Bladella 2 - Emplina 2
2e reeks
     zo. 31 mei
     zo.   7 juni
 
2e of Emplina 2 - BMC 2­­­­ of  3
BMC 2 of 3 - 2e of Emplina 2

 
www.bladella.nl
Onverklaarbaar wat er toch mis is met Bladella. Al 3 wedstrijden kon de ploeg nauwelijks tot scoringskansen komen en stond de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op woensdagmiddag 20 maart was het weer een drukte van belang op sportpark 'de Smagtenbocht' van Bladella. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij jij zo’n stoere voetbalmeid?! Kom dan (met je vriendinnen) naar de Meidenavond bij Bladella op vrijdag19 april! Lees verder »
 
www.bladella.nl

Excuses voor 't ongemak!

21 maart 2024
Sinds afgelopen vrijdag is er in de kleedaccommodatie géén warm water meer. De boiler ketel bleek lek. ‘Koud douchen’! Lees verder »
 
 
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven