Nieuws

Winst op Bergeijk verjaagt alle spanning

www.bladella.nl
Bladella heeft nog 2 punten nodig. Voor Bergeijk is de confrontatie haar laatste strohalm. Bladella - Bergeijk belooft daarom een uiterst spannende match te worden. Komt dat zien!

Winnen bij het zieltogend Helmond was ingecalculeerd. Het werd 0-4 en ook de andere uitslagen waren weer positief. De Tipmast Boys hebben op dit moment nog twee punten nodig uit de laatste twee duels om de veilige haven te bereiken. Boven Spoordonkse Boys en/of Oisterwijk blijven is al geruime tijd de opdracht voor het vaandelteam.
 
Spanning
Een kat in het nauw maakt rare sprongen en dat betekend dat het in de laatste twee speelrondes onderin nog danig kan gaan spoken. Zo kan de derby Spoordonk Boys - Oirschot Vooruit alle kanten uit. In eerdere ‘dorpsgevechten’ kwam underdog Spoordonk vaak als overwinnaar uit de strijd. Als Wilhelmina Boys, net als vorige week, het weer laat lopen, gaat Oisterwijk ook nog eens drie punten bijschrijven.
  Bergeijk JBrabant Oisterwijk Spoordonk Bladella
  3-mei Bladella RKVVO Wilh.Boys Oirschot V Bergeijk
10-mei Helmond Oisterwijk JBrabant Reusel Sp Rood W.V
 
Laatste strohalm
Bergeijk kan directe degradatie nog steeds ontspringen. Dan moet het team van Frans Verbeek boven Jong Brabant gaan eindigen om via de nacompetitie aan klassebehoud te denken. Volgende week in Helmond winnen is logisch en zondag, met alles geven tegen Bladella, zou ook zo maar drie punten op kunnen leveren...
De formatie van Jasper van Hoof krijgt dus een team tegenover zich wat zich vastklampt aan, zeg maar de laatste strohalm. Oppassen geblazen, om de drie punten gaat op het hobbelige bloementapijt van de Smagtenbocht hevig geknokt worden. Daar kunnen we vanuit gaan.



Veilig
Om aan alle spanning een eind te maken gaan de Tipmast Boys in de laatste thuiswedstrijd voor een overwinning. Met de gekende strijdlust en steun van de blauwwitte aanhang kan dat bijna niet fout gaan.... Toch?!
Alle supporters, met Stijn van Kemenade (D6) als mascotte voorop, zijn daarom nodig om als winnaar uit de arena te kunnen stappen.
Feest in de tent’ als die opdracht wordt uitgevoerd, dat staat vast!

 
www.bladella.nl
Afgelopen vrijdag 12 april was de start van de Bladella Voetbal Academy. Aan het weer kon het in ieder geval niet liggen. De spelers… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In een snelle en spannende wedstrijd moest Bladella de punten in Weert laten. De eerste tien minuten van de tweede helft waren fataal. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Het seizoen loopt weer op z'n eind. Terwijl de eindstand in de meeste seniorencompetities onverminderd spannend blijft, zijn bij de… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Op zaterdag 18 mei is er weer feest bij Bladella. Sinds 1997 is supportersclub WFC Wa’n Fan Clubje actief. En dat moet gevierd… Lees verder »
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven