Nieuws

Feest in de tent! laatste wedstrijddag senioren

www.bladella.nl
Behalve voor 1 en 2 zit het seizoen er voor alle seniorenteams na zondag weer op. Met de kampioenen van 6 en 8, en een ontsnapt Bladella 1, kan het een heeeele mooie middag worden.

Kampioenen!!!!
De kampioensfeesten van Bladella 6 en Bladella 8 zijn alweer achter de rug maar binnen de vereniging willen we daar ook aandacht aan geven. En welke dag is daar beter voor bestemd dan de laatste wedstrijddag? Met heel veel geluk kan het damesteam ook nog kampioen worden maar dan moet de concurrentie het danig laten zitten. Niet getreurd, als de weergoden mee werken wordt dat een mooie seizoensafsluiting op het welbekende Bladella-terras. DJ Jerax staat garant voor de gekende feestmuziek. Traditiegetrouw heeft TJP voor de jeugd weer een groot springkussen laten komen. Opa’s en oma’s dames, partners, kinderen, iedereen is uitgenodigd om mee te vieren.
 
Bladella 1
Voor Bladella 1 staat er deze zondag nog wel degelijk iets op het spel. Een overwinning op Bergeijk zou ervoor zorgen dat het team van de vertrekkende coach Jasper van Hoof bevrijd is van het spelen van een altijd lastige nacompetitie. Twee punten zijn nodig – winnen dus – want het is link om het te laten aankomen op de punten in de laatste uitwedstrijd bij kampioen Rood Wit op 10 mei.
 
WFC-loterij
De supportersclub organiseert deze laatste competitiedag weer de traditionele loterij. Dankzij de medewerking van onze sponsoren zijn er mooie prijzen met als topper natuurlijk de fiets die geschonken is door PROFILE-BITO. Daarbij de dinerbon van het Nekkermenneke en de tegoedbon van café den Aonloop en dan nog kleine prijsjes van WFC-Bladella.
 

Man of the Match
En wie van de spelers van de selectie gaat dit jaar met de hoofdprijs aan de haal? Weer Pim van Erp, de stabiele kracht op het middenveld? Maar dan zal hij een ferme eindsprint moeten plaatsen. Pim heeft nu 12 punten en doelman Ruud van Stokkom staat bijna ongenaakbaar op 16 punten. Aan het einde van deze laatste thuiswedstrijd gaan we het weten. De speler die in de thuiswedstrijden het meest constant heeft gepresteerd gaat geëerd worden en zijn foto zal een seizoen lang in het clubhuis te zien zijn.
 
Tot zondag!!!

 
www.bladella.nl
Het was schrikken zondag morgen toen langs de velden bij Bladella bekend werd dat Theo in slaap was en niet meer wakker zou worden. Hij… Lees verder »
 
www.bladella.nl
In samenspraak met kledingsponsor Brandsfit heeft de kledingcommissie vier Bladella trainingspakketten samengesteld. Alle pakketten… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Voor de tweede keer op rij gaf Bladella een 2 – 0 voorsprong uit handen. De gasten uit Eindhoven wisten met een enorme strijdlust, de… Lees verder »
 
www.bladella.nl

Blaalse Spelen 2024

20 april 2024
Dit jaar bestaan onze buren van de korfbalvereniging KV Bladella alweer 60 jaar. Daarom organiseren zij dit jaar de Blaalse Spelen. Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven