Nieuws

Moeizame zege op Wilhelmina Boys: 2-1

23 maart 2015
www.bladella.nl
Bladella heeft een moeizame en gelukkige overwinning behaald tegen Wilhelmina Boys.
Pas ver in blessuretijd kwam Bladella op voorsprong.

In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd. Het spel speelde zich voornamelijk af op het middenveld. Pas in de 12e minuut veerden de toeschouwers op toen Roel Segers de bal voor gaf op Tom Ansems, maar deze kopte naast het doel. Even later was er geel voor Mark Adams wegens vasthouden van een tegenstander. In de 17e minuut had Bladella niet over geluk te klagen toen een prachtig schot van Wilhelmina Boys op de lat kwam. Bladella kwam na 21 minuten op voorsprong. Een vrije trap van Anel Selimovic leidde tot een scrimmage voor het doel waarna Ruud Leermakers met een droge knal de 1 – 0 liet aantekenen. Bladella koesterde de voorsprong en Wilhelmina Boys was niet bij machte gevaar te stichten. Tot de 43e minuut waar een reeks van missers in de Bladella verdediging leidde tot een enorme kans maar op miraculeuze wijze ging de bal er niet in. Het was slechts uitstel van executie want 10 seconden voor het einde van de eerste helft kopte Stefan van Dam uit een corner de 1 – 1 binnen.

Na rust was Wilhelmina Boys de betere ploeg. Cas Vosters kreeg geel wegens een overtreding maar het was toch Bladella die even later scoorde. Uit een voorzet van Anel Selimovic scoorde Roel Segers. Het doelpunt werd echter afgekeurd omdat de bal de achterlijn al gepasseerd zou zijn. Hierna waren er weinig hoogtepunten meer te beleven. Wilhelmina Boys drong aan, kreeg kansjes en kansen maar het vizier stond niet op scherp of doelman Bas v.d. Wielen stond of lag in de weg. Het spel werd harder en de wedstrijd spannender. Een gelijkspel leek het hoogst haalbare voor Bladella. Echter, ver in blessuretijd mocht Bladella nog een vrije trap nemen. Van zo’n 20 meter schoot Ruud Leermakers de bal tegen de onderkant van de lat. De terugspringende bal werd door de attente Cas Vosters in het lege doel gekopt. De Bladella spelers, supporters en mascotte Ise Dickens werden gek van vreugde, zeker toen scheidsrechter Luuk van Moll even later de wedstrijd af floot.

Met heel hard werken en wat geluk werden drie kostbare punten behaald. Volgende week speelt Bladella uit tegen het sterke Oirschot Vooruit. 
2015-03-23

Bladella - Wilhelmina Boys 2-1 22 maart 2015


 
www.bladella.nl
Weet jij alles over de Eredivisie en de internationale toernooien, maar weet jij ook de weg bij de voetbalclubs in de regio? Speel dan… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Bij een overwinning zou de kopgroep van deze competitie in 2D in het zicht blijven. Dat gold deze middag voor de beide ploegen. Lees verder »
 
www.bladella.nl
Wie geïnteresseerd is in de voetbalsport, krijgt mooie beelden in het hoofd bij de namen Nou Camp, Old Trafford en Bernabeu.… Lees verder »
 
www.bladella.nl
Na Geldrop komt rksv Heeze zondag onze vijfde plaats aanvallen. Een goed resultaat slaat die attaque (voorlopig) af Lees verder »
 
 
 
 
Klik om het volledige nieuwsarchief te tonen.
VV Bladella
Sportpark De Smagtenbocht
Bossingel 7
5531 NH Bladel
 0497 38 19 24

Banknummer NL83RABO0107588439
KVKnummer 40235434
BTWnummer NL2651786B01
Terug naar boven